Sant Jordi Arco
Sant Jordi Plaza España
Sant Jordi Muestra de Oficios
Sant Jordi Romeria Font de la Salut
Sant Jordi  Vista panoramica general
Sant Jordi  Pous de Muntells
Sant Jordi Fiesta Popular Plaza Mayor
san jorge castellon,
Destinació compromesa amb la qualitat

Blogs en video

Et proposem descobrir un xicotet tresor ple de sorpreses i envoltat d'un plàcid paisatge de cultius de secà. Vine a conéixer aquest racó de Castelló!


Sant Jordi, a El Baix Maestrat de Castelló, és un bonic i xicotet municipi envoltat d'un paisatge de cultius d'ametlers i olivars, i un autèntic paradís del golf. Conté una gran sorpresa en forma d'un excel·lent camp amb tot el necessari per a una escapada completa! Ens acompanyes a descobrir tot el que podràs fer a Sant Jordi?

Què veure a Sant Jordi

Al centre urbà de Sant Jordi no pots deixar de visitar la bonica Església Parroquial de Sant Jaume Apòstol, del segle XVIII, i passejar contemplant les façanes més antigues i l'arquitectura tradicional. Trobaràs fins i tot portades amb arcades de pedra i escuts familiars!

També pots acostar-te, fent un passeig, al Calvari, o al fantàstic Paratge Natural Municipal Bovalar! Està molt prop del nucli urbà de Sant Jordi i allí gaudiràs de vistes estupendes i d'equipament per a un pícnic, a més d'alguna mostra d'art escultòric! Anota també visitar als voltants de Sant Jordi una zona de descans amb antics safaretjos situats sota una coberta amb arcs, un lloc amb molt d'encant al qual arribar en una senzilla excursió!

Però si el que estàs planejant és una escapada de golf a Sant Jordi, et sorprendran les instal·lacions del fabulós camp Panorámica Golf. Aquest complex, dissenyat pel gran golfista alemany Bernhard Langer, és perfecte per als qui s'ho passen genial amb un joc ple de dificultats i varietat en els colps. Encara que qualsevol tipus de jugador ho podrà gaudir, siga quin siga el seu hàndicap!

Planejar uns dies de golf a Sant Jordi pot ser una gran idea, ja que no sols practicaràs en un camp de gran qualitat sinó que tindràs a molt curta distància platges fenomenals com les de Vinaròs. I t'envoltarà un ambient rural i natural molt mediterrani! Anima't a descobrir aquest municipi tan encantador.

Oficinas de turismo:

Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Cases rurals
Acampada en finca particular
Campings
Compres
Festes
Golf
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Propostes de viatge

Publicacions