Altea

Altea

Main image
WEBCAMS

Des de la punta del Mascarat i enclavada en una badia, Altea es fa buit, entre el mar i la muntanya, atorgant una imatge quasi simbòlica de la Costa Blanca. Amb la cúpula blava i blanca de la seua Església Parroquial, el municipi s'estén per un tosal que acaba en el mateix Mediterrani. Xicotetes i belles cales i platges se succeïxen per un litoral ple del mateix encant blanc que guarda el seu nucli urbà.


Com arribar:

Per carretera, l'autopista A-7, eixida 64, arriba a Altea i la carretera N-332 (València-Alacant) travessa la població. Possex estació de ferrocarril de la FGV, línia Alacant-Dénia. Hi ha servici d'autobusos que comuniquen el municipi amb la resta de la província. L'aeroport de l'Altet (Alacant) es troba a 61 km.


Troba

Nom
Tipus
Empreses gestores
Hotels
Campings
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
Respira, explora, sent, descobreix i enamora't de la naturalesa de la Comunitat Valenciana. Et proposem diferents alternatives per a viure una experiència molt mediterrània. T'hi apuntes?
image
La tardor és un gran moment per a endinsar-se en el Mediterrani i descobrir els extraordinaris paisatges costaners que ens ofereix la Comunitat Valenciana. Els recorrerem província per província. Hi estàs preparat?
image
Amb més de 200 quilòmetres de costa, Alacant és una de les províncies espanyoles amb algunes de les millors platges de tot el Mediterrani. Dels milers de persones que les visiten cada estiu, moltes practiquen naturisme, una disciplina que permet una forma de viure en harmonia amb la naturalesa i caracteritzada pel nu.
image
Està demostrat que la pràctica del ioga és molt beneficiosa per a la salut. Per això, cada vegada hi ha més persones que decideixen iniciar-se en la meditació, i qui prova sol repetir.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions