Qui ha dit que el Mediterrani és sols per a l'estiu? En la Comunitat Valenciana no solament es pot gaudir d'esplèndids dies de sol i platja. També ens ofereix una varietat de festes tradicionals i plans sorprenents per a traure el màxim partit a la teua escapada d'hivern. La diversió i les activitats a l'aire lliure estan assegurats!

Si véns a la recerca de neu la trobaràs a l'interior. A la província de Castelló: la històrica Morella, Barracas i Penyagolosa. A València els paisatges amb neu estan a la comarca del Racó d'Ademús, un dels paratges rurals més bells i en la meravellosa localitat de Bocairent. A la província d'Alacant podem trobar-la en Vall de Gallinera, la Vall d'Alcalà, la Vall d'Ebo, la Vall de Laguar o la Serra de Mariola. Destinacions ideals si volem gaudir de paisatges de muntanya, boscos nevats i una gastronomia de cullera amb la qual reposar forces.

Inspira't

Les tradicions nadalenques alacantines, castellonenques i valencianes són tan variades com infinits els paisatges i les possibilitats que ofereix el nostre territori. Te’n descobrim algunes i et convidem a conéixer-les en persona!
Como cada año, el primer domingo de las Fiestas de la Magdalena, Castellón celebra su tradicional “Romeria de les Canyes”. Acto que congrega a miles de castellonenses para subir a la ermita de la Magdalena y rememorar los orígenes de la ciudad.

Publicacions