HIVERN

Qui ha dit que el Mediterrani és sols per a l'estiu? En la Comunitat Valenciana no solament es pot gaudir d'esplèndids dies de sol i platja. També ens ofereix una varietat de festes tradicionals i plans sorprenents per a traure el màxim partit a la teua escapada d'hivern. La diversió i les activitats a l'aire lliure estan assegurats!

Si véns a la recerca de neu la trobaràs a l'interior. A la província de Castelló: la històrica Morella, Barracas i Penyagolosa. A València els paisatges amb neu estan a la comarca del Racó d'Ademús, un dels paratges rurals més bells i en la meravellosa localitat de Bocairent. A la província d'Alacant podem trobar-la en Vall de Gallinera, la Vall d'Alcalà, la Vall d'Ebo, la Vall de Laguar o la Serra de Mariola. Destinacions ideals si volem gaudir de paisatges de muntanya, boscos nevats i una gastronomia de cullera amb la qual reposar forces.

Inspira't

image
Como cada año, el primer domingo de las Fiestas de la Magdalena, Castellón celebra su tradicional “Romeria de les Canyes”. Acto que congrega a miles de castellonenses para subir a la ermita de la Magdalena y rememorar los orígenes de la ciudad.
image
La pericana alcoiana és un plat típic d’Alcoi i sol ser un dels entrants imprescindibles del menú de la nit de Nadal.
image
La platja de la Malva-rosa és la platja urbana més famosa de València. A l'estiu, milers de turistes gaudeixen ací de la fina arena i del meravellós clima.
image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.

Notícies

Publicacions