Una cita amb la llotja de Cullera

Gastronomia
La llotja de Cullera alberga tradició i cultura. Si vols saber per què és un dels llocs més valorats de la Comunitat Valenciana, et contem tots els seus secrets. Estàs convidat!

Endinsar-nos a Cullera és una manera meravellosa de connectar amb el Mediterrani. Cullera és tradició, és mar i és terra. Una simbiosi perfecta protagonitzada pels pescadors i els agricultors que, durant anys, han protegit, respectat i cuidat els valuosos productes que ens ofereix la naturalesa. Gràcies a la seua manera de viure el Mediterrani, hui dia podem gaudir d'alguns dels productes més valorats del món.

El port pesquer de Cullera i la seua llotja són dos meravellosos homenatges al Mediterrani. Allí, generacions i generacions de pescadors pesquen des de la matinada fins al capvespre per a oferir-nos els millors peixos i el marisc més fresc del Mediterrani. És allí on trobem l'únic port fluvial de tot el litoral mediterrani espanyol i, també, el lloc on podem presenciar un dels esdeveniments més valorats en la Comunitat Valenciana, la subhasta del peix. Si encara no has vist cap, et convidem a que ho faces. És tota una experiència!

Una altra de les peculiaritats de la llotja de Cullera és la seua ubicació. En ple barri antic de la ciutat, forma part del dia a dia de tots els cullerans. A més, la desembocadura del riu Xúquer en el seu port fluvial permet una peculiar alineació de les seues embarcacions i li atorga un encant únic.

La llotja de Cullera proveeix de peix i marisc fresc a tots els restaurants de la ciutat, la qual cosa garanteix una gran qualitat i un exquisit sabor. A més, també compta amb un punt de venda per a tots els veïns o visitants que vulguen degustar els productes del Mediterrani en les seues taules. 

En definitiva, la llotja de Cullera i els seus pescadors formen part de la cultura i de la història de la ciutat. Una història que continua viva i que ens regala sabors i sensacions extraordinàries