Endinsa't al Parc Natural de la Serra d’Irta

Naturalesa i sostenibilitat
Sent la naturalesa, gaudeix de la tranquil·litat i dels paisatges. Descobreix tots els encants del Parc Natural de la Serra d’Irta.

 

Entre Alcalà de Xivert, Santa Magdalena de Pulpis i Peníscola trobem un paisatge encantador, on la naturalesa es troba molt prop de la mar i on es respira tranquil·litat. Benvinguts a la Serra d’Irta

Este lloc de la província de Castelló està ple de vegetació i fauna típica mediterrània. Un entorn que compta amb abruptes penya-segats que descendeixen cap a la mar per a donar lloc a un paisatge amb molt d'encant. Desitjaràs perdre't per a gaudir-lo. 

El Parc Natural de la Serra d’Irta és un punt privilegiat del Mediterrani, perquè històricament no han existit grans assentaments humans i l'abandó progressiu de l'explotació agrícola i ramadera ha permés la presència de valors naturals i etnològics. Amb això, descobrir este parc natural és tota una meravella per als amants de la naturalesa i l'esport. 

Prepara't per a respirar aire net, sentir la brisa del Mediterrani i gaudir de la natura en estat pur. A més, el Parc Natural de la Serra d’Irta ofereix una gran varietat d'opcions i rutes senderistes per a descobrir este meravellós espai.

Pots començar en l'encantadora ciutat de Peníscola i descobrir la Torre Badum o la zona coneguda com el Clot de Maig. Amb esta ruta contemplaràs la costa de la província de Castelló des d'un lloc privilegiat. Si eres dels qui prefereix descobrir el paisatge pedalant, el Parc Natural de la Serra d’Irta t’ofereix la possibilitat de gaudir del ciclisme mentre contemples els seus paisatges de postal.

La Serra d’Irta amaga molts tresors naturals, gaudeix-los i viu una experiència inoblidable.