Rutes de senderisme a la província de Castelló

Activitats i plans
Una ruta de senderisme sempre és una gran aventura. La d'escoltar, sentir i veure el nostre entorn natural en estat pur. Et vens a recórrer Castelló amb el videoblog Mediterrani En Acció?

Les rutes de senderisme a Castelló província estan plenes de sorpreses, llocs únics i entorns on la naturalesa és la protagonista indiscutible. Encara que esta província té multitud de rutes i senderes que valen la pena, et parlarem d'algunes de les més conegudes. Encara que l'aventura serà anar recorrent cada camí!

Comencem per la Via Verda de Benicàssim-Orpesa, un camí per la serra però sense perdre de vista la mar, a través d'una ruta en la qual gaudir de cales, platges, penya-segats, torres guaites construïdes fa segles, emocionants ponts, plans i barrancs. Tota una aventura i un catàleg de paisatges i vistes que t'encantarà fotografiar!

Seguim a Ares del Maestrat, un municipi en l’Alt Maestrat ple d'encant i envoltat de bellesa natural i històrica. Es tracta d'una de les rutes o senderes més benvolgudes de la província de Castelló i et permetrà visitar molins i antigues portes de pedra. I degustar la gastronomia local! No podíem parlar de senderisme a Castelló sense passar per la Tinença de Benifassà. Es tracta d'un lloc on altes muntanyes, boscos de boixos o boixars, arbres monumentals i un enorme pantà serveixen de llar a espècies com a voltors, senglars o cabres munteses. El seu valor paisatgístic i natural és immens, no te'l perdes!

Ens anem després a la Ruta circular per Bejís, perfecta per als qui busquen rutes de senderisme a Castelló fàcils o amb xiquets. Segur que acabes banyant-te els peus, així que veu preparat! Veuràs el meravellós que és el paisatge que ha modelat el riu Palància i beuràs aigües cristal·lines. 

Els Estanys d'Almenara són la nostra pròxima excursió, i canviem el paisatge de muntanya pels aiguamolls dels plans, en un lloc on moltes espècies d'ocells han trobat la seua llar. T'aconsellem portar prismàtics per a gaudir-les! A més, pot presumir de ser una ruta accessible per a tots. Finalment anirem de ruta de senderisme per Castelló per a conéixer la Ruta dels Molins d’Aigua de Llucena, un recorregut quasi màgic on antigues construccions li donen el toc definitiu a un paisatge natural realment espectacular. No et perdes estes meravelles de la naturalesa!