Les aventures i els esports d'aventura a Benidorm estan al teu abast gràcies als grans plans d'Activitades Benidorm. Descobreix quina és la que busques!

 

Amb Actividades Benidorm les teues vacances de turisme actiu es faran realitat. Des del port de Benidorm han preparat per a tu una bona oferta d'esports i experiències plens d'adrenalina i en molts casos relacionats amb la nostra mar Mediterrània.

Motos d’aigua, Parasailing, Flyboard, inflables com el Banana Boat o el Crazy Sofà: darrere de tots aquests noms s'amaguen bones estones de diversió i adrenalina que poden preparar per a tu, el teu grup d'amics, comiats de solters o fins i tot activitats corporatives. Es tracta de vivències que deixen empremta! A més et posen les coses fàcils facilitant-te packs d'experiències i allotjament.

Per a provar les seues excursions amb moto d'aigua, tan sols has d'apuntar-te i podràs envoltar l'illa de Benidorm o arribar fins a la preciosa Serra Gelada. Amb el Vol nàutic descobriràs un nou punt de vista a 150 metres d'altura des del qual Benidorm també és irresistible. El Flyboard és una plataforma que subjectes als teus peus i que t'alça en l'aire a través de dolls d'aigua a pressió. Creuràs que estàs volant!

El Banana Boat d’Actividades Benidorm és una autèntica festa amb la qual divertir-te moltíssim acompanyat dels teus familiars o amics, com el Crazy Sofà o el Flyfish Benidorm. Et donaràs autèntics capbussons entre rialles!

Tenen preparats per a tu packs d'activitats realment interessants, amb els quals combinaràs adrenalina i diversió, activitats aèries i aquàtiques, i tot això sense deixar de divertir-te i sentir-te un aventurer. El turisme actiu d'Actividades Benidorm és tot el que necessites per a una escapada de les que no s'obliden. No deixes de descobrir els seus interessants plans i combina'ls amb una estada a una ciutat tan increïble com Benidorm, que sempre et sorprendrà. Gaudeix del turisme actiu al Mediterrani!

Actividades Benidorm

Benidorm necessita poca presentació, aquesta antiga vila marinera atresora un centre històric encantador i un skyline de gratacels al costat del Mediterrani. Descobreix totes les possibilitats d'aquesta ciutat vibrant i escapa't a gaudir del seu microclima únic!

Imatges 
Benidorm