Descobreix la bellesa de la Tinença de Benifassà d'una forma diferent. Viu noves aventures i gaudeix-les al màxim.

 

 

Un viatge ple de noves aventures pot ser una de les millors experiències que es poden viure. Aconseguir nous reptes, superar-se a si mateix, alliberar adrenalina i, a més, conéixer llocs únics. Què més es pot demanar? Si estàs planejant la teua pròxima escapada, acompanya'ns i et contem més.

7pobles t'ofereix turisme d'aventura i ho fa d'una manera diferent. Rutes de senderisme, trekking, raquetes de neu, trailrunning o BTT, tria la modalitat que més t'agrade o et cride l'atenció i gaudeix-la sense preocupar-te per res, ja que en cadascuna de les rutes aniràs acompanyat per un professional amb el qual descobriràs aquells racons desconeguts per a molts.

Un dels objectius de 7pobles és que descobrisques la bellesa de la Tinença de Benifassà i dels seus paisatges. Per això, ha elaborat diferents excursions programades i personalitzades amb les quals gaudir al màxim d'aquest lloc únic. Si ho prefereixes, també pots triar entre les diferents rutes auto-guiades, és a dir, recorreguts ja establits i molt recomanables com la “Els 7 pobles”, “Els 3 regnes BBT”, “Rodant el massís de Els Ports”, “La volta al Parc Natural de la Tinença” o “Un passeig pels ports de Beceite”.

A l’interior de Castelló, la Tinença de Benifassà és naturalesa en estat pur. Compta amb un dels boscos més frondosos de la Comunitat Valenciana, així com un imponent relleu calcari de serres, cims i barrancs que el converteixen en un paratge natural de gran valor paisatgístic i ecològic. 

A més, la Tinença de Benifassà compta amb una extraordinària biodiversitat de fauna i flora, així com espècies protegides, rareses botàniques o animals salvatges com raboses, senglars o teixons. 

Descobrir un lloc així en família, amb amics o en parella és, sens dubte, una vivència única que sempre recordaràs.

7pobles

La Tinença de Benifassà és una xicoteta subcomarca de la Comunitat Valenciana, a l'interior de Castelló. Situada a la frontera amb Aragó i Catalunya, es tracta d'un territori muntanyenc molt preat pel seu gran valor paisatgístic i ecològic.

Imatges 
7pobles castello 7pobles 7pobles tinença tinença de benifassa turisme actiu castello provincia turisme d'aventura Rutes de senderisme Tinença de Benifassa
7pobles