Et proposem viure una experiència única a l'Alberg ACTIO: diversió, naturalesa i família… què més es pot demanar?

 

L'Alberg ACTIO és una gran idea si el que busques és practicar un turisme sostenible i diferent en un entorn privilegiat. Famílies, parelles joves, empreses o aventurers… tots trobareu en ACTIO l'experiència que millor s'adapta a vosaltres.

Les seues instal·lacions compten amb capacitat per a més de 100 persones, tirolina, rocòdrom, sales per a reunions, tir amb arc, etc.  

L'única condició per a gaudir d'aquesta aventura és relaxar-te i deixar-te portar.  Birdwatching, campaments, activitats per a empreses, educació ambiental, esports d'aventura… no sabràs què triar!

ACTIO Alborache aposta per l'educació ambiental i el foment d'activitats a l'aire lliure per a re-connectar amb la naturalesa i descobrir el gran valor de l'ecosistema que ens envolta. 

Alborache, situat al cor de la Foia de Bunyol, n’és un exemple, ja que posseeix unes característiques naturals i paisatgístiques inigualables. 

Les aigües del riu Bunyol banyen aquest ecosistema que ofereix una infinitat de possibilitats per a tota mena de viatgers i aventurers. A la desembocadura del riu Bunyol, trobem un xicotet corrent creat per un sorprenent brollador que naix al Toll Blau, lloc on comença la Ruta dels Molins d’Alborache.

Ara podem conéixer la seua història i re-descobrir la seua bellesa a través d'un recorregut apte per a tota la família, per a ciclistes i, fins i tot, per a mascotes, ja que no supera els 2 quilòmetres de distància i discorre en paral·lel al riu a través de còmodes passarel·les per a recórrer-lo.

Al llarg de la ruta seguirem les aigües cristal·lines del riu, respirarem l'aire fresc del bosc i admirarem el valor i la bellesa que desprén cadascun dels seus elements. 

Aprendrem en família i podrem gaudir de tota mena d'activitats a l'aire lliure. No tenim dubte que conéixer Alborache a través d’ACTIO és una verdadera experiència per a tots els sentits. T'esperem!

  • OFICINA: C/ Mariola, 15, bajos 46006 València ALBERG: Partida Malenas, s/n, 46369 Alborache, València
  • 963 741 156
  • actio@actioactivitats.com

Alborache és un encantador municipi de València situat en la Foia de Bunyol. La bellesa del seu paisatge muntanyenc, el seu recorregut pel riu Bunyol i la seua cultura acollidora el converteixen en un lloc perfecte per a gaudir d'uns dies de diversió i de desconnexió en família.

Imatges 
Alberg rural Alberg Alborache alberg turisme rural actio Escalada Activitats Naturaleça Aventures en familia
Alborache