Sent la màgia de la naturalesa a l'alberg El Dharma de Montanejos

Connecta amb la naturalesa i amb tu mateix. Descobreix l'alberg El Dharma, un lloc on perdre's per a viure aventures úniques

Vos proposem una escapada rural i un viatge relaxant per l'interior de Castelló. Una vivència que vos portarà a gaudir i a connectar amb la naturalesa en estat pur. Sona bé, veritat? Et comptem on i com, tu tries quan. 

L'alberg El Dharma, abans conegut com El Refugio, està pensat per a tu i els teus, ja que famílies, amics o parelles hi trobaran la seua destinació. Situat a Montanejos, l'alberg El Dharma està enclavat en plena naturalesa, entre la muntanya i les aigües del riu Millars. Compta amb cabanyes de tot tipus, això sí, totes elles posseeixen un encant especial i molt acollidor.

Envoltat de pins i construït a la part alta d'un penyal rocós, aquest allotjament et proposa despertar-te cada matí amb vistes al riu i al barranc de Maimona, dos paratges naturals de gran bellesa i valor paisatgístic.

Entre altres serveis, destaca el seu restaurant, l'equip del qual és capaç de fer-nos viatjar a través dels sabors. Plats tradicionals, exquisidesa i un servei pròxim seran els ingredients principals perquè la teua experiència gastronòmica a El Dharma també siga extraordinària.

Montanejos és un dels llocs on perdre's, és tota una vivència. Els seus paisatges ens permeten gaudir de multitud d'activitats com rutes senderistes o excursions amb bicicleta. Si eres un amant de l'escalada, també trobaràs el teu lloc a Montanejos, ja que compten amb una de les escoles d'escalada més visitades del país.

Després d'una jornada d'aventures, pots completar el dia submergint-te en les aigües de la Fuente de los Baños, una de les piscines naturals més preuades de la Comunitat Valenciana. Les seues aigües han sigut conegudes, històricament, per les propietats beneficioses que tenen per a la salut i per a la pell. A més, tenen una temperatura constant de 25°, el que permet el bany durant tots els mesos de l'any.

El Dharma

Montanejos, a la comarca del Alto Mijares, és un poble amb gran encant i valor paisatgístic. Un passeig pel barri antic de Montanejos és un recorregut per la història i la cultura de la Comunitat Valenciana. A més, les seues aigües termals constitueixen un dels majors atractius de la comarca

Imatges 
alberg el refugio montanejos aigües termals montanejos