La tranquil·litat dels hostes és la principal fi de l'Hotel Boutique Alacant, un preciós palau originari del segle XVII i completament renovat per a oferir-te una estada d'allò més confortable i elegant.

Exquisidesa, elegància i tranquil·litat són tres dels qualificatius amb els quals es podria definir l'Hotel Boutique Alicante, que també rep per part dels seus hostes afalacs com ara amabilitat, confort i distinció. Situat en ple centre de la ciutat d'Alacant, a escassos passos del seu vast port, aquest majestuós hotel rep únicament adults. Els teus dies de desconnexió i confort estan assegurats.

A la seua arribada, el visitant es trobarà amb un palauet del segle XVII, totalment rehabilitat per a convertir-se, hui dia, en un allotjament de referència. Un total de 17 habitacions decorades amb el mateix gust però amb personalitat pròpia contenen totes les comoditats per als teus dies a Alacant. Des de l'habitació doble fins a la suite, trobaràs espais amb llum i tons relaxants, amplis i equipats amb la decoració més coqueta i còmoda. Entre elles compten una habitació amb capacitat per a quatre persones i una increïble doble superior amb sofàs enfront del fumeral.

Els esdeveniments celebrats a l'Hotel Boutique Alacant resulten sempre exitosos. Les seues instal·lacions estan preparades perquè expandisques la teua empresa mitjançant presentacions, perquè reunisques els teus amics en un sopar familiar o perquè hi celebres el dia de la teua vida.

Completa la teua estada amb les delícies del restaurant de l'hotel, l'espai gastronòmic Meraki. En la seua carta trobaràs picaetes, ideals per a compartir, un racó verd, per si prefereixes gaudir de l'horta, l'espai “terra i mar” i, evidentment, els cèlebres arrossos alacantins.

Hotel Boutique Alicante

La ciutat d'Alacant és coneguda per la seua llum i el seu magnífic clima. Posseeix unes condicions òptimes per a banyar-se, passejar per les seues platges, gaudir de la seua riquesa natural i realitzar desenes d'activitats esportives i culturals durant tot l'any.

Imatges 
hotel Boutique en ALicante hotel Boutique en ALicante hotel Boutique en ALicante