L'aigua alacantina és admirable tant en la seua profunditat com en la superfície. La transparència, bona temperatura i riquesa, fan d'ella el lloc ideal per a passar els teus dies d'estiu allunyat de la rutina i amb moviment. Gaudeix-la amb Kayak Jávea i les múltiples activitats submarines que et proposen.

El mar amaga uns secrets fascinants. Quan la seua aigua és cristal·lina i la seua temperatura perfecta, com és el cas de Xàbia, passar-te el dia en ella i practicar esports aquàtics acompanyat d'un expert és una activitat inevitable. Kayak Jávea t'ofereix un ampli ventall d'opcions per a explorar els impressionants racons marins d'aquesta població alacantina. Vols conéixer-los? Continua llegint!

Sense necessitat d'haver-te endinsat amb anterioritat en el món del caiac o de l’snorkeling, aquesta parella de professionals xabienca et porta a llocs que no oblidaràs. Parlem de Carlos da Rocha i Eric Bohlert, tots dos pertanyents a la Federació Valenciana de Piragüisme i experts, cadascun d'ells, en diferents i variades modalitats esportives. Són ells els encarregats de portar-te a explorar alguns dels llocs més admirables dels 25 km de costa de Xàbia.

Amb eixida des de la Cala Granadella, una de les opcions és l'excursió en caiac amb la qual coneixeràs la cova del Llop Marí, l'Illa del descobridor i la Cala Ambolo. Entre aquesta apassionant ruta hi haurà lloc per a realitzar snorkeling a la cala Caló, un dels espectacles marins més bonics en aigua poc profunda.

Si vols realitzar una excursió d'aquest tipus amb tota la família, la teua opció és la visita a la Cova Tallada. Visitaràs el seu interior amb llanterna després de travessar en caiac la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni. Voldràs repetir l'experiència.

Kayak Jávea

Els seus 25 km de costa fan de Xàbia la destinació perfecta per a passar uns dies relaxats en el mar o aprofitant al màxim totes les opcions d'activitats nàutiques que s'ofereixen en el municipi. A més de viure l'esplendor del mar, aquesta localitat alacantina és ideal per a eixir a gaudir de la gastronomia mediterrània i perdre't en els seus històrics carrers.

Imatges 
Kayak Jávea 2
Kayak Jávea 2
Kayak Jávea 2
Kayak Jávea 2