La Vilavella és una gran destinació, especialment si t'allotges en aquest genial balneari i et deixes cuidar pels seus experts i les seues aigües termals! Et contem tot el que necessites saber.

 

L'Hotel Balneari de la Vilavella a la Vilavella, Castelló, és un lloc al qual escapar per a recuperar el benestar. Amb els seus múltiples tractaments et sentiràs reconfortat i cuidat! Ací l'aigua mineromedicinal a 38 graus està especialment indicada per a tractar problemes de l'aparell locomotor i també del respiratori. Sense oblidar les seues propietats calmants!

Allotjar-te al Balneari de la Vilavella et permetrà gaudir d'habitacions renovades i confortables, i a més sostenibles! Comptaràs amb un menú del dia perfecte per a gaudir de la cuina casolana mediterrània del seu restaurant, menjar bé també és benestar! I amb el teu allotjament tindràs inclosa una consulta mèdica.

Al Balneari de la Vilavella podràs gaudir d'una piscina termal activa, d'aigua mineromedicinal amb dolls lumbars, cascades cervicals i fins i tot lliteres d'hidromassatge. Una altra cosa que et sorprendrà són les seues fabuloses banyeres de marbre, de més d'un segle d'antiguitat, i també la potència de les banyeres amb hidromassatge!

Altres tractaments inclouen dutxes circulars amb les quals aconseguir un massatge per tot el cos, dutxa-doll, amb molta pressió, o fins i tot una zona que s'encarrega de llançar aigua freda a les teues cames, que mentrestant recorreran un camí de cudols. I el corredor flebotònic és ideal per a activar la circulació!

A més, podràs sol·licitar massatges de tota classe, des de descontracturants a merament relaxants, passant pels esportius, o apuntar-te a un embolcall amb parafangs, que mesclen parafina i fang i generen una agradable i terapèutica calor.

Aquestes instal·lacions i serveis tan apetibles tenen lloc en una localitat que val la pena visitar. Pots alternar els teus tractaments amb un passeig i conéixer la gastronomia local! Imagina fer una agradable ruta de senderisme i tornar al balneari a gaudir de la calor de les seues aigües. A que sona a un pla perfecte? Apunta't a descansar al Balneari de la Vilavella, tornaràs renovat!

Balneario de Villavieja

La Vilavella és un bonic racó de Castelló on les aigües termals t'ompliran de calidesa, i on recórrer castells ermites… i vies ferrades! T'apuntes a escapar a aquesta localitat amb tant d'encant?

Imatges 
hotel balneari de villavella,
balneario de la villavella castelló,
balneari de villavella
activitats d’animacio balneari de la vilavella