Endinsa't en Bodegas Faelo d'Elx i descobreix una nova manera de concebre el vi, amb més de 100 anys d'història.

 

Hi ha moltes maneres de viatjar. Fer-ho a través dels sentits és, sens dubte, una de les millors vivències. Viatges que evoquen, que recorden, que emocionen i que acompanyen. Volem que visques una experiència així i, sobretot, que la gaudisques a la Comunitat Valenciana. Et contem tots els detalls de la teua pròxima escapada… Pren-ne nota!

Amb més de 100 anys de tradició, Bodegas Faelo s'ha convertit en tot un referent vitivinícola a nivell nacional. Les seues vinyes se centren tant en varietats autòctones com la Monastrell, Moscatell d'Alexandria, com en varietats foranes com Cabernet sauvignon, Petit verdot, Syrah i Chardonnay.

Un recorregut per aquest històric celler serà suficient per a descobrir l'encant, l'esforç, la tradició i els valors que amaga cadascun dels seus racons. Els seus vins són exclusius, ja que, cada any, produeixen una quantitat de botelles limitada. D'aquesta manera, són capaços de mantindre la seua essència i la seua gran qualitat. 

Vins elaborats a partir de collites pròpies. Collites que compten amb Denominació d'Origen Protegida Alacant i que fan gust d'anys de dedicació i de treball. Tant és així que, actualment, Bodegas Faelo està liderat per la quarta generació familiar.

La filosofia de Bodegas Faelo d’Elx es basa en el respecte a l'entorn, a mantindre l'harmonia amb la naturalesa i a promoure una viticultura biodinàmica i seleccionada. Una cultura vinícola que ens permet assaborir extraordinaris vins blancs, rosats, negres o exquisits vermuts i, a més, ens acosta a les preades terres d’Elx.

Bodegas Faelo

La tradició i la modernitat es donen la mà a Elx, una ciutat que ha sabut posar en valor els seus costums al llarg de la història i que, hui dia, ens regala alguns dels tresors més preats de la Comunitat Valenciana. Un passeig pel seu palmerar o un recorregut per la seua gastronomia farà que t'enamores de la capital del Baix Vinalopó.

Imatges 
bodegas faelo elx bodegas faelo alacant bodegas faelo visites cellers en elx
elche