En ple centre del municipi La Font de la Figuera trobem aquesta casa rural que ofereix tots els serveis i comoditats per a uns dies de desconnexió. Continua llegint per a conéixer tots els detalls!

Ca l’Amable és una casa rural situada molt prop de la plaça del Poble de La Font de la Figuera. La seua planta baixa i dos altures inclouen dos menjadors, dos cuines perfectament equipades, cinc banys, 6 habitacions dobles i un pati perfecte per a organitzar una barbacoa o cuinar una paella. La casa disposa d'aire condicionat, calefacció i sòl radiant, ideal per a un major confort a l'hivern.

L'organització de les estades s'estableix per plantes, així que pots compartir tot l'espai amb família i amics o gaudir de la privacitat de l'apartament de L’Amable. En la planta baixa trobarem un saló menjador, cuina, habitació doble, bany i pati amb paeller-barbacoa. Pugem un nivell i en la primera planta disposem de 3 habitacions dobles amb bany propi, totalment equipades i amb serveis propis: tv, connexió a internet, etc. Ja en la planta superior comprovem que es tracta d'un confortable apartament amb capacitat per a 4 persones. Inclou saló amb televisor, connexió a internet, cuina fogons amb xicotet forn, nevera, bany i dos habitacions -una amb dos llits individuals i una altra doble-.

Ca L’Amable

La Font de la Figuera és un poble d'interior el paisatge del qual el dominen els pins, vinyes, oliveres, cereals i arbres fruiters. La seua rica gastronomia, amb els seus vins com a ambaixadors, el Museu Etnològic, l'església i les seues dos ermites, les restes arqueològiques i els seus paratges pintorescos, faran del teu pas pel municipi un record inesborrable.

Imatges 
casa rual ca lamable font figuera casa rual ca lamable font figuera casa rual ca lamable font figuera casa rual ca lamable font figuera