Descobreix aquest paradís gastronòmic i assaboreix l'essència del Mediterrani i de l'horta a través de cadascun dels seus plats. El millor de la innovació i de la tradició en un mateix lloc. Què més es pot demanar?

Una de les millors maneres de viatjar és a través dels sentits. Viure experiències que et fan sentir i conéixer noves sensacions i emocions. En aquesta ocasió, et proposem que ho faces a través del paladar. T'assegurem que serà una vetlada extraordinària. T’hi apuntes?

Cal Paradís és un dels restaurants més reconeguts de la província Castelló, un d'eixos llocs que des del primer moment et transmeten màgia i bones sensacions. I no és casualitat. Cal Paradís compta amb una estrella Michelin des de l'any 2013, que reconeix la qualitat suprema dels seus plats i la completa dedicació del seu reconegut xef, Miguel Barrera.

Un dels pilars d'aquest restaurant són els seus productes frescos, de temporada i de proximitat. Tots ells són triats acuradament per a elaborar plats d'alta qualitat, pròxims i innovadors. 

Una de les seues constants en la cuina és, sens dubte, l'avantguarda. La carta de Cal Paradís està en contínua evolució per a poder sorprendre i captivar amb cada plat. Es tracta d'una cuina familiar, innovadora i fidel a l'essència mediterrània que tant ens agrada.

Cal Paradís és un restaurant de tradició familiar que, al costat del seu xef, ha evolucionat de generació en generació fins a arribar a ser el que és hui, un restaurant amb un sol Repsol, una estrella Michelin i un gran reconeixement nacional.

L'entorn de Cal Paradís és inigualable, ja que es troba a la Vall d’Alba, un encantador municipi de l'interior de Castelló on un passeig pels seus carrers es convertirà en un viatge per la història i la cultura de la província.

Et convidem a gaudir d'aquest paradís gastronòmic i a deixar-te portar pels sabors i les aromes més preades del Mediterrani. Menjar a Castelló sempre serà una experiència única. ¡Comprova-ho!

Cal Paradís

  • Av. Vilafranca, 30
  • 964 32 01 31

Vall d'Alba és un xicotet municipi de l'interior de Castelló, situat a la comarca de la Plana Alta. Es tracta d'un lloc que conserva a la perfecció la seua essència i les seues tradicions. Ho descobrireu en degustar la seua gastronomia, en recórrer els seus carrers i en conversar amb la seua gent. 

Imatges 
restaurant cal paradis cal paradis restaurant cal paradis castello restaurant cal paradis castello
vall d alba