Càmping Kiko Park: unes vacances de 10!

Descobreix tot el que el càmping Kiko Park ha preparat per a tu i la teua família.

Les vacances en família són el millor moment per a descobrir nous llocs i gaudir junts de noves aventures. I si damunt pot ser en un lloc com la Comunitat Valenciana, molt millor. Hui vos proposem viatjar fins a Oliva, descobrir les seues emblemàtiques platges i recórrer els seus bells paisatges.

Per a completar aquesta experiència a Oliva vos presentem el càmping Kiko Park, un allotjament que compta amb totes les comoditats i, a més, ens permet despertar-nos cada dia amb vistes al Mediterrani. Què més es pot demanar?

Kiko Park es troba a la platja d'Oliva, a la província de València. Les seues instal·lacions compten amb diferents tipus d'habitacions, que s'adapten a la perfecció als teus gustos i als de la teua família.

Els més xicotets de la casa podran passar-ho genial, ja que ofereix diferents activitats esportives com voleibol de platja, animació infantil, cursos de busseig o activitats de surf, entre d’altres.

Mentre ells es diverteixen, tu gaudeixes. El càmping Kiko Park també et farà relaxar-te a la seua piscina i al seu centre de spa i benestar que compta amb una piscina terapèutica i una zona de relaxació. Sona molt bé, veritat?

Per a conéixer Oliva al complet, Kiko Park vos ofereix un servei de lloguer de bicicletes de muntanya, així com un restaurant amb una gran oferta gastronòmica que vos farà degustar els sabors del Mediterrani i gaudir en família de divertides vetlades.

Oliva forma part del litoral valencià, és un lloc encantador on unes vacances en família poden convertir-se en un record únic. La platja de Terra Nova, la Pau-Pi, la d'Aigua Blanca, la Rabdells, la d'Aigua Morta i la de Les Deveses conformen una costa ideal per a practicar diferents esports aquàtics o, simplement, per a relaxar-se en la seua arena fina i daurada.

Kiko Park

Oliva ens enamora amb cadascun dels seus racons, amb la seua gent i amb la seua naturalesa. Els seus carrers tenen un encant especial i la seua costa ens fa sentir el Mediterrani en estat pur. Oliva és una destinació on viure grans experiències i crear records inesborrables.

Imatges 
kiko park surf restaurant kiko park oliva camping kiko park oliva valencia camping kiko park valencia Oliva kiko park oliva diferents tipus d'habitacions kiko park