Aquest càmping en plena naturalesa té preparades per a tu unes habitacions sorprenents, autèntiques bambolles transparents amb les quals gaudir del cel estrellat!

El Càmping Noches de Calig és un autèntic refugi a l'interior de Castelló en el qual dormir sota el cel estrellat refugiat en una bambolla transparent, una idea genial i un lloc màgic que no oblidaràs fàcilment! Es tracta d'una ocasió única de fugir de la contaminació lumínica i tornar a gaudir dels astres en el firmament.

Es tracta d'un lloc on apreciaràs l'afecte posat en cada detall, ja que l'aposta del Càmping Nits de Calig és la de construir experiències inoblidables i sostenibles. Per a això es valen de productes ecològics i locals, de la cura en l'impacte del seu treball i de l'increïble paisatge de Càlig, un paradís de tranquil·litat esguitat de construccions en pedra seca. Casetes, murs i bancals se sumen a la bellesa de la vegetació mediterrània i dels camps d'oliveres, garroferes i ametlers. A més la seua ubicació és estratègica per a acostar-se a paratges naturals de gran valor ecològic com el Parc Natural de la Serra d’Irta.

Aquest càmping bambolla a Càlig ha apostat, com vos déiem, per la sostenibilitat i per a això ofereix gentileses fetes amb materials biodegradables o es nodreix d'energia d'origen renovable. Fins i tot els seus deliciosos desdejunis són ecològics i inclouen productes de proximitat, de temporada i procedents de xicotets comerços locals!

A més del deliciós desdejuni, podràs degustar exquisits sopars, relaxar-te a la seua refrescant piscina o regalar-te un massatge que deixe els teus músculs relaxats. I a les seues fantàstiques bambolles podràs gaudir d'un bany sota les estreles en un ambient totalment privat i de totes les comoditats que pugues imaginar. Fins i tot alguna d'elles t'ofereix la possibilitat de gaudir d'un bany amb hidromassatge a l'exterior. Sona realment interessant!

El Càmping Noches de Calig és un autèntic descobriment perfecte per a escapades romàntiques i vivències que mai s'obliden. Corre a fer la teua reserva!

Cámping Noches de Càlig

Càlig i els seus increïbles paisatges esperen que et calces les botes per a començar a recórrer les seues sendes, que travessen microreserves de flora, i també que tragues el teu mòbil per a fer grans fotos dels seus monuments i patrimoni. Trobaràs construccions típiques del paisatge rural, com forns de calç, pous, aljubs i molt més. Comença a planejar la teua escapada!

Imatges 
camping noches de calig castellon,
camping calig,
que veure en calig,
que fer en calig
càmping en calig,