El Càmping Villasol et convida a uns dies inoblidables en família

Viles, bungalous, suites, comanxes… Les possibilitats d'allotjament en el fantàstic Càmping Villasol de Benidorm són tantes com les experiències que podràs viure en aquesta ciutat tan plena de vida: fes que siga la teua pròxima destinació!

 

El Càmping Villasol en Benidorm és una de les nostres propostes per als amants de les escapades en les quals estableixes contacte en un entorn més natural i amb persones d'altres parts del món. A més, té tantes opcions d'allotjament que et resultarà molt senzill trobar la que més s'ajuste als teus gustos i necessitats.

El seu emplaçament és privilegiat: del Càmping Villasol hi ha una distància fins a la Platja de Llevant de 20 minutos a peu en un camí replet de serveis. Però l'aigua a temperatura ideal està encara més a prop, en una piscina temàtica d'exterior tipus tropical amb zona perquè els més xicotets gaudisquen segurs. I això no és tot! Com que Benidorm mai està fora de temporada, el Càmping Villasol tampoc, i per a això disposaràs d'una piscina climatitzada en la qual divertir-te nadant com si fora estiu.

Quant a les opcions d'allotjament, estem parlant de molt més que una sèrie de llocs on acampar. La zona denominada Càmping Villasol Resort és una opció molt atractiva de 23 bungalous de luxe amb un equipament molt destacable i envoltat de l'atmosfera màgica d'un jardí subtropical. També compta amb cabanyes, viles i suites que et faran sentir com a casa.

En cap moment s'obliden dels qui viatgen en autocaravana, caravana o amb la tenda de campanya al coll. El Càmping Villasol de Benidorm ofereix més de 400 parcel·les amb totes les connexions necessàries per a una estada plena de comoditat.

L'animació en aquest allotjament prepararà activitats per a totes les edats: música en directe, màgia, tallers, concursos i divertides activitats en grup et faran oblidar la rutina en un entorn molt agradable. Fins i tot els més esportistes podran donar curs a les seues ganes d'entrenar en la pista de bàsquet o en la pista de petanca, per als amants de disciplines més tranquil·les.

Però com de veritat sedueix un càmping als seus habitants és a través dels seus serveis, capaços de fer-los oblidar que estan fora de casa. Per a això, en Villasol compten amb una llarga llista d'instal·lacions que et faran l'estada més fàcil: supermercat, restaurant, cafeteria i fins i tot caixer automàtic i un agradable club social amb una xicoteta biblioteca.

Ja hem despertat la teua curiositat? Estem segurs que serà una gran opció per a gaudir de les platges i l'ambient de Benidorm. No perdes l'oportunitat de passar uns dies envoltat de comoditats i en una gran destinació!

Camping Villasol

Existeixen mil motius pels quals visitar Benidorm: les seues platges increïbles, el seu microclima tan agradable, les múltiples ofertes d'activitat i experiències i, sobretot, la sensació d'estar, de veritat, de vacances. Et perdràs aquesta oportunitat de desconnectar de la rutina?

Imatges 
camping villasol, camping villasol resort, camping villasol distancia platja camping bungalows villasol benidorm,