La Casa Rural La Rocha és una casa amb 150 anys d'antiguitat amb un interior recentment reformat i adaptat perquè, en el teu pas per Chulilla, tingues l'estada més relaxant i reserves les teues forces per a l'escalada o tranquil·les excursions pels impressionants paisatges d'aquesta població serrana.

1870. Una història que roman viva en les seues parets. La Rocha és una casa de quasi 150 anys d'antiguitat, que va ser originalment una botiga de comestibles. Es va restaurar per complet en 2014, amb un concepte obert, modern i contemporani, mantenint el gust pel detall. En aquesta casa rural sentiràs que es para el temps i et portaràs un intens descans.

Les capacitat de la Casa Rural La Rocha va de 2 a 8 persones. Compta amb dos habitacions dobles de 25 m2; una d'elles júnior suite, i una habitació senzilla de 12 m2 amb 3 llits supletoris (una per habitació). A més, la casa compta amb saló-cuina, dos banys, biblioteca, Wi-fi, calefacció elèctrica de nit i fumeral de dia. Acaba els teus dies embadalit per les magnífiques vistes a les Falçs del Túria.

Casa Rural La Rocha

Chulilla , amb el seu traçat medieval, t'encantarà. Hi ha tantes rutes boniques per aquest municipi i des d'ell, que et costarà triar. Visita el Castell Musulmà de Chulilla, declarat Monument Històric Artístic en 1981, o descobreix les pintures rupestres en el barranc de Falfiguera. Els ponts penjants, la seua rica gastronomia, la calor de les seues gents… t'atraparan.

Imatges 
chulilla casa rural la rocha chulilla casa rural la rocha chulilla casa rural la rocha chulilla casa rural la rocha chulilla casa rural la rocha chulilla casa rural la rocha