Enamora't de Requena amb la Casa Rural de Requena La Parra 1923

La casa rural de Requena La Parra 1923 és una gran manera de viure noves experiències a través dels cinc sentits.

 

Viatjar també és viure i compartir moments especials. És tornar al passat a través de les olors, sabors i paisatges de la infància. És sentir que el temps es deté i que és el moment perfecte per a gaudir i sentir. Hui vos proposem que vos deixeu portar, ens acompanyeu? 

La casa rural de Requena La Parra 1923, a Requena, és un allotjament de somni, que ens proposa tornar al passat amb totes les comoditats i qualitats del present. És una casa de poble que compta amb més de 500 metres quadrats entre interior i exterior, sis habitacions i una capacitat màxima de setze persones. 

Un dels encants de La Parra 1923 és el seu corral, un espai únic en el qual compartir llargues sobretaules o silencioses vesprades de lectura. El seu interior manté intacta la tradició constructiva de la zona, amb estructura de bigues de fusta, teulades de canyís, murs de pedra, sòls de fang i tancaments exteriors de fusta.

Situada al Pontón, una xicoteta pedania de Requena, la Casa rural La Parra 1923 es troba envoltada de més de 100 cellers i prop de llocs i paisatges de gran bellesa com Las Hoces de Cabriel, el Parc Natural de l'Albufera o la platja del Saler. 

I si a més vols combinar la pau de la casa amb una mica d'adrenalina a l'aire lliure, et proposem que t'acostes a l'aeròdrom, situat a molt pocs quilòmetres de distància. Allí podràs volar en sentit literal.

La província de València és un dels millors llocs per a practicar turisme rural, ja que compta amb multitud de zones de gran valor ecològic, natural i paisatgístic. Los Serranos, la Hoya de Buñol, la Plana de Utiel-Requena, la Vall d’Albaida o la Serra Calderona són algunes de les comarques i paisatges més destacats de la Comunitat Valenciana.

Vine i gaudeix en parella, en família o amb amics d'uns dies de somni. Tornaràs renovat!

Casa rural La Parra 1923

Requena és un d'eixos llocs que ha mantingut i preservat al llarg dels anys la seua cultura, la seua història, la seua gastronomia i les seues tradicions. Compta amb un nucli urbà que desprén bellesa i encant, i la seua gent es caracteritza per la seua amabilitat i proximitat. Assaboreix la seua gastronomia i recorre cadascun dels seus carrers, t'enamorarà!

Imatges 
La Parra 1923 casa rural la parra 1923 requena lloguer cases rurals requena casa rural utiel requena