Viu una experiència only adults a l'hotel Castell de la Solana

Es Castell de Solana et convida a viure una experiència only adults i a relaxar-te amb cadascun dels seus serveis.

 

Et proposem un viatge inoblidable per a tu i la teua parella. Una experiència “only adults” amb la qual gaudir junts del luxe d'una mansió i de la pau d'estar en plena naturalesa. Es tracta del Castell de la Solana, a Alcalalí, un allotjament molt especial pensat per a tu.

El Castell de la Solana compta amb diferents tipus d'habitacions, que s'adapten als teus gustos i a les teues necessitats. Pots triar entre les seues set habitacions diferents, totes elles equipades amb confort, wifi, ChromeCast, aire condicionat i un jardí o un pati propi. A més, a dues d'elles, Dosel i Violeta, s'accepten mascotes perquè no t'hages de separar d'elles durant les teues vacances.

La zona d'exteriors és un lloc idíl·lic i acollidor on podràs passejar tranquil·lament i contemplar la bellesa dels seus paisatges, desconnectar mentre gaudeixes d'un bon llibre o practicar diverses activitats a l'aire lliure.

Classes de ioga, spinning, tractaments facials o massatges són només alguns dels serveis amb els quals podràs completar la teua experiència al Castell de la Solana. Si eres un amant del golf, també et proposem que visites els diferents camps de golf que hi ha als seus voltants.

Alcalalí és un lloc perfecte per a gaudir de turisme actiu en parella com senderisme, ciclisme o rutes fluvials. És un dels emblemes de la Comunitat Valenciana per la bellesa dels seus paisatges i l'encant del seu barri antic. Els seus estrets i originals carrers, la seua església parroquial del segle XVII o la Casa Abadia són alguns dels racons que no pots deixar sense descobrir.

Podràs viure unes romàntiques vacances en parella, plenes de tranquil·litat i confort, però també de màgia i de noves sensacions. Serà un viatge en tots els sentits que mai no oblidaràs. No et quedes amb les ganes!

Castell de la Solana

Alcalalí és una d'eixes destinacions a les quals el temps es deté i et permet gaudir de les xicotetes coses. Envoltat de naturalesa i de tradició, és un enclavament encantador per a gaudir d'unes vacances de somni.

Imatges 
castell de la solana alcalalí castell de la solana alcalalí