Deixa't portar pel sabor i l'aroma dels vins de Barón d’Alba, un autèntic viatge amb el qual descobrir la terra i els seus productes.

 

 

Vos proposem un viatge pels aromes, pels matisos i pels sabors de la nostra terra. Un recorregut on descobrireu el Celler i les Vinyes de Barón d'Alba, en el cor de la província de Castelló, i viureu l'autenticitat dels nostres vins. Un verdader privilegi per als amants del vi i de la naturalesa. Acompanyeu-nos, vos contem més!

El celler Barón d’Alba ens convida a visitar la seua producció vinícola i a passejar a través de les seues vinyes i de la seua història. Una ocasió ideal per a conéixer les diferents varietats de raïm de la zona, així com els diferents tipus de sistemes de producció utilitzats al llarg dels anys.

Abans d'assaborir el vi d'aquestes terres, tindrem la possibilitat de recórrer el cicle vegetatiu de la vinya durant tot un any i d'escoltar, de primera mà, l'explicació de les tasques de camp, poda, selecció i verema per part d'agricultors experts.

Una altra de les opcions que ens ofereix Barón d’Alba és la possibilitat de celebrar els nostres esdeveniments més assenyalats entre les seues vinyes. Que bé sona, veritat? Diferents espais on gaudir del saludable aire pur, de la naturalesa de l'interior de Castelló i d'un paisatge idíl·lic per als amants del vi.

Situada a Les Useres i sota l'atenta mirada del gran Penyagolosa, aquest celler representa la tradició i la passió per la terra, pels seus productes i pel seu emblemàtic vi. De la mateixa forma, ha sabut adaptar-se als nous temps i aplicar la innovació a cadascun dels seus processos, la qual cosa ha donat lloc a vins de gran qualitat. En aquesta línia, ofereix al visitant diferents activitats com visites guiades, tastos de vins, aperitius locals o experiències gastronòmiques.

L'enoturisme a Castelló s'ha convertit, en els últims anys, en una manera de connectar amb el paisatge i amb la destinació. En un autèntic recorregut per la història i la cultura dels pobles i les ciutats de la Comunitat Valenciana. La tradició vinícola de la província de Castelló es remunta a l'època romana, per la qual cosa, si eres un amant del vi, podràs trobar als seus camps el teu lloc i la teua destinació.

Amb l'objectiu de garantir la qualitat i l'exclusivitat dels seus vins, s'ha creat la Indicació Geogràfica Protegida IGP “Vins de les Terres de Castelló”, formada per un conjunt de cellers de tot el territori castellonenc que ofereixen al viatger diferents experiències turístiques relacionades amb el seu producte i els seus paisatges.

Deixa't portar per aquesta experiència i gaudeix del viatge.

Bodegas Barón d’Alba

  • Partida Vilar la Call 10
  • 964 767 306
  • 651 079 304

Les Useres és un municipi de la província de Castelló, que pertany a la comarca de l'Alcalatén. Aquest encantador poble, situat entre barrancs i muntanyes, destaca pels seus paisatges naturals i per la bellesa del seu barri antic. Les oliveres, els ametlers i les vinyes són els protagonistes indiscutibles del seu paisatge. Benvinguts!

Imatges 
cellers i vinyes baron d'alba cellers per a visitar a castelló cellers castelló cellers les useres
bodegas provincia castellon