Et proposem una fascinant ruta fluvial pel riu Xúquer. Descobreix els paisatges que l’envolten i endinsa't en l'encant i en la naturalesa de Cofrentes. Serà màgic!

La Comunitat Valenciana ens ofereix multitud de paisatges i de recursos de gran bellesa i valor cultural. Per això, és un dels millors llocs per a escapar-se de la rutina i viure noves aventures. I si, a més, podem compartir-les amb les persones que més volem, encara millor. 

En aquesta ocasió, vos aconsellem que vos poseu el vestit de bany i vos submergiu en un increïble viatge per les aigües del riu Xúquer al seu pas per Cofrentes. Es tracta de gaudir d'una ruta fluvial entre Cofrentes i Cortes de Pallás a bord d'una moderna embarcació i amb Cofrentes Turismo Activo.

Un agradable passeig aquàtic, d'uns noranta minuts de duració, en el qual podreu contemplar la bellesa de paisatges singulars i salvatges. El creuer fluvial pel Xúquer és l'ocasió idònia per a conéixer, de primera mà, el valor del riu més important de la Comunitat Valenciana.

L'embarcació és accessible per a totes les persones i té una capacitat màxima de 60 viatgers. Pots viure aquesta experiència en família, en parella o amb els teus amics. Siga com siga. estem segurs que farà que t'enamores de la comarca de la Vall d'Ayora.

Cofrentes és el lloc ideal per a practicar turisme actiu, ja que es troba en un enclavament privilegiat: en la confluència entre el riu Xúquer i el Cabriel, marcat per la morfologia de paisatges naturals, rurals, fluvials, industrials i, fins i tot, volcànics, i envoltat de barrancs i canons.

Per això, Cofrentes Turismo Activo ens proposa, a més de la ruta fluvial, multitud d'opcions i activitats diferents. Segons els teus gustos, podràs triar entre “Sensacions”, “Menjamilles en família”, “Fusió de naturalesa”, “Destresa i aventura”, etc.

És el moment de deixar-te portar per la diversió. Vine a Cofrentes i gaudeix al màxim de cada vivència. Estem segurs que repetiràs! 

Cofrentes turismo activo

Cofrentes, a la comarca de la Vall d'Ayora, és un municipi marcat pels paisatges i per la naturalesa. Visitar Cofrentes és sinònim d'endinsar-se en el Xúquer, en el Cabriel, en les muntanyes més extraordinàries i en els barrancs més sorprenents. Les seues tradicions i la seua cultura completaran una experiència meravellosa.

Imatges 
turisme actiu cofrentes
creuer fluvial xuquer
creuer fluvial xuquer cofrentes
creuer fluvial pels canons del xuquer
creuer fluvial riu xuquer
que fer a cofrentes
activitats cofrentes
activitats d'aventura cofrentes
activitats d'aventura