Estàs planejant les teues pròximes vacances ciclistes? Et descobrirem a uns genials companys de viatge amb base en la fantàstica Calp!

 

Coll de Rates Cycling Holidays, des de la seua base a Calp, et proposa increïbles plans de cicloturisme. Per a això ofereix diversos serveis, que van del lloguer de bicicletes o la cerca d'allotjament. Descobreix com d'increïbles poden ser les teues vacances sobre dues rodes gràcies als seus serveis!

Per a tot aquell que estiga buscant una bona experiència ciclista, Coll de Rates Cycling Holidays té preparades fantàstiques rutes, que, a més, pots seguir sense dificultat si llogues un dels seus GPS. Serà el teu company fidel mentre pedaleges per paratges plens de bellesa! Es tracta d'un xicotet ordinador dissenyat per a portar a la bicicleta i que es pot connectar amb el teu telèfon intel·ligent. 

Coll de Rates Cycling Holidays pren el seu nom del famós port de muntanya on entrenen ciclistes professionals i per on tantes vegades ha discorregut la Volta Ciclista a Espanya, i el seu Bike Center està situat molt prop d'aquest impressionant lloc! Gràcies als seus consells i equipament, fer realitat el teu somni de recórrer-lo es farà realitat.

En aquest Bike Center tindràs aparcament vigilat i la possibilitat de llogar la bici, a més d'un lloc on descansar i eines per si les requereixes.

A través del seu web podràs gestionar el lloguer d'una gran bicicleta, perfecta per a escometre aquest port mític. Per a això tan sols hauràs de dir-los quan la necessites i a continuació es desplegarà davant de tu el seu catàleg. Trobaràs bicicletes de gran qualitat, i podràs especificar quines mesures s'ajusten millor a tu. Les seues característiques tècniques estan especificades, així que podràs prendre una decisió ben informada.

Finalment, a Coll de Rates Cycling Holidays t'ajudaran, si així ho desitges, a trobar on allotjar-te en les teues vacances ciclistes. Segur que trobes l'apartament a Calp que complementa la teua escapada a la perfecció! T'animes a pedalar amb ells per l'inoblidable Coll de Rates?

Coll de Rates Cycling Holidays

Calp és una gran destinació des de la qual gaudir de la meravellosa costa d'Alacant. Et sorprendrà la quantitat de cales increïbles en les quals banyar-te! A més, estaràs sota la vigilància de l'increïble Penyal d’Ifach, molt prop del qual es troba un jaciment increïble arran de mar. Prepara la teua escapada!

Imatges 
coll de rates cycling holidays alicante,
actividades coll de rates cycling holidays,
planes coll de rates cycling holidays,
vacaciones coll de rates cycling holidays