Enmig d'un jardí de 17.000 metres quadrats i just al costat del Mediterrani un edifici d'estil colonial s'alça com un dels millors llocs on allotjar-te perquè el teu pas per Dénia siga perfecte. 

L'Hotel Buenavista compleix tots els requisits perquè la teua visita a Dénia isca redona: habitacions confortables perquè descanses profundament, un complet i nutritiu desdejuni perquè comences el dia amb forces i uns amplis jardins perquè l'acabes relaxat en qualsevol de les seues zones d'esplai i tranquil·litat.

Aquesta casa envoltada per 17.000 metres quadrats de jardins disposa d'un total de 18 habitacions per a totes les necessitats: individuals, doble estàndard, doble superior o júnior suite. Totes les estances estan decorades amb gust molt elegant i senzill, ideal per a relaxar-se i, a més, disposen de banyera d'hidromassatge i de tots els complements necessaris, com ara minibar, caixa forta o calefacció i aire condicionat.

Al jardí, la piscina t'ofereix llocs d'ombra davall els arbres i una gespa perquè et tombes a descansar. També és el lloc ideal per a celebrar el teu esdeveniment perfecte o simplement escampar-se i realitzar un poc d'esport. Per a l'organització d'esdeveniments, l'Hotel Buenavista compta amb la col·laboració de reconeguts serveis de catering i et proposa la possibilitat de tancar les seues portes per a dedicar-se en exclusiva al teu dia especial, rodejat de naturalesa, elegància i confort.

Hotel Buenavista Denia

Dénia es caracteritza pel seu bon clima. Això fa de les seues platges i de les seues cales de roca i d'arena un lloc idoni pel qual passejar i visitar durant tot l'any. A més de recórrer els més de 20 quilòmetres de litoral que envolten la ciutat, a Dénia pots visitar el Parc Natural El Montgó, gaudir de les seues rutes i passejar per la Via Verda de la ciutat.

Imatges 
Hotel Buenavista de Denia Alicante Hotel Buenavista de Denia Alicante Hotel Buenavista de Denia Alicante Hotel Buenavista de Denia Alicante