Si vols conéixer la vertadera essència de Peníscola, has de viure-la amb Cultural Routes. Ves més enllà de les visites guiades convencionals i descobreix tots els motius que converteixen aquest racó mediterrani en un lloc tan apreciat.

Cultural Routes ha nascut perquè “visques Peníscola” en la seua plenitud. La passió per aquest municipi castellonenc ha portat a aquest equip de professionals del turisme a voler fer partícips als visitants de totes les possibilitats que engloba el lloc. Des de la Peníscola gastronòmica a la cinematogràfica, disposes de més d'una desena de propostes exclusives i molt originals per a gaudir d'una visita molt completa, que aconsellaràs a tot el món.

La teua ruta pels tresors de Peníscola pot començar amb la Peníscola nostàlgica, un tour que et presentarà l'origen d'aquesta localitat marinera hui internacionalment coneguda. Al costat d'aquest, amb l'itinerari Inexpugnable, reviuràs totes les batalles que el municipi ha hagut de superar fins a arribar a la seua característica tranquil·litat actual. Dos opcions magnífiques per a comprendre d'on ve aquest increïble lloc.

Com no podia ser d'una altra manera, entre la carta de propostes destaquen també les de caràcter natural. Descobrir “el Mediterrani salvatge” a través d'una excursió a la Serra d'Irta o la Ruta de la Taronja són dos clàssics que no has de perdre't. I si busques una opció diferent, amb el Tour de la Carxofa o la Ruta de les Oliveres Mil·lenàries t'acostaràs a dos dels elements més importants de Comunitat Valenciana, molt presents a Peníscola.

Les possibilitats no acaben ací i, de fet, satisfan tot tipus d'aficions. Així, els amants del cinema podran endinsar-se en els esplèndids escenaris on van actuar estreles com Sofia Loren, Edmund Gwenn, Concha Velasco o Fernando Esteso amb Peníscola de Cinema. O seguir els passos de Charlton Heston amb El Cid: Mite, Història, Cinema. Fins a recórrer les cinc localitzacions on els protagonistes de Juego de Tronos van escenificar la conquesta de Meereen, amb Daenerys al capdavant. Si el que prefereixes és deixar-te portar per la fantasia, Llegendes de Peníscola està pensada per a tu.

Cultural Routes

Peníscola és un lloc de pel·lícula que, després de visitar una primera vegada, voldràs tornar mil vegades més. Les seues muralles guarden història, cultura i tranquil·litat i el mar que l'envolta enriqueix la prestigiosa gastronomia de la zona. Tot el que pugues desitjar, ho trobaràs.

Imatges 
Cultural Routes en Peniscola
Cultural Routes en Peniscola
Cultural Routes en Peniscola