Que conegues València a través dels cinc sentits és l'objectiu que s'ha marcat Art València, una agència que s'ha proposat donar a conéixer la ciutat d'una manera amena i amb la finalitat que el visitant es divertisca mentre aprén.

Art València vol fer-te usar tots els sentits perquè els teus records de la visita a la Comunitat Valenciana et provoquen emocions. Amb eixa finalitat, aquesta agència practica una forma diferent de fer turisme, mitjançant desenes d'activitats i experiències amb les quals aprendràs mentre passes un moment divertit.

El ventall de punts d'interés turístic d'Art València és molt ampli. Amb els seus professionals pots conéixer tots els punts més emblemàtics i internacionalment coneguts de la ciutat, com per exemple la Ciutat dels Arts i de les Ciències o el centre històric al complet, però també et conviden a anar més enllà per a conéixer altres llocs increïbles al voltant de la Comunitat Valenciana. Així, entre les més d'una desena de propostes, pots optar per visitar Requena, explorar el seu barri antic i descobrir una dels seus cellers. Si prefereixes el mar, et suggereixen una visita a Gandia, on, després d'un passeig pel port, et presentaran els monuments més destacats i els carrers del barri antic. La història és la teua passió? Aleshores, tria l'excursió a Sagunt i Les Coves de Sant Josep.

Art Valencia – Visitas Guiadas

Art València et promet ensenyar-te llocs únics i experiències molt variades. T'imagines conéixer la Ruta de la Seda a través d'un taller de pintura d'un mocador? O emprar una tècnica ancestral per a crear, amb les teues pròpies mans, una peça de ceràmica. Amb les experiències d'Art València pots fins i tot convertir-te, per un moment, en mestre faller i esculpir el teu propi ninot. Descobreix l'essència de la Comunitat a partir d'una vertadera vivència de la seua cultura i història!

Imatges 
rutas turisticas de art valencia
rutas turisticas de art valencia
rutas turisticas de art valencia
rutas turisticas de art valencia