L'Hotel La Tinença se situa enmig d'un paradís natural. En ell desconnectaràs del món per a connectar amb siga quina siga la sensació que necessites: relaxar-te, créixer, celebrar, compartir… Troba la teua tranquil·litat a La Pobla de Benifassà amb els amics de La Tinença.

L'Hotel La Tinença, situat en el municipi castellonenc de La Pobla de Benifassà, s'ha marcat l'objectiu d'oferir-te més que un lloc per a dormir. Sí, en les seues acollidores habitacions gaudiràs d'un descans profund i tranquil. Però els seus serveis van més enllà. En la Tinença volen que els teus dies fora de casa estiguen realment enfocats a deixar arrere la rutina i descansar, recórrer-te la muntanya d'un costat a un altre, descobrir noves sensacions i gaudir al màxim de la teua escapada o vacances.

El primer lloc en el qual volen que et relaxes són, òbviament, les seues pròpies habitacions. Per a això posen a la teua disposició el tipus d'habitació que requerisques, ja siga individual o familiar, estàndard o superior. Totes amb vista a la preciosa vall o al poble. Però l’allotjament no és el seu únic servei. No podràs anar-te’n sense tastar les delícies del seu restaurant, on es fa una interpretació personal dels plats locals que et conquistarà. L'àmplia carta es basa exclusivament en productes frescos.

A més de la piscina de l'hotel, les opcions que t'ofereix la Tinença per a completar la teua visita inclouen des del senderisme per “mil rutes” fins al descobriment del Parc Natural de la Tinença de Benifassà. Si prefereixes l'adrenalina, la teua activitat és la BTT a través dels nombrosos paratges, entre altres, i si és l'aigua, gaudeix de la seua platja interior, l'embassament d'Ulldecona, a 10 minuts de l'hotel.

Hotel Tinença de Benifassa

La Pobla de Benifassà és un paradís natural. Començant pel Parc Natural de la Tinença de Benifassà i continuant per llocs com el Tossal del Rei, el paratge rocós d’Els Estrets, el poblat iber La Morranda, el Salt de Robert, el Jardí de Peter… Encara que et reserves uns dies per a La Pobla de Benifassà, segur que voldràs repetir mil vegades més.

Imatges 
Hotel tinença benifassa pobla de benifassa Hotel tinença benifassa pobla de benifassa Hotel tinença benifassa pobla de benifassa Hotel tinença benifassa pobla de benifassa Hotel tinença benifassa pobla de benifassa