A El Campello, l'escola de surf Aloha Sport t'endinsa en el món marí a través dels esports aquàtics amb els quals reptaràs a les onades. Vols descobrir la vela lleugera, el windsurf o el SUP ioga? Aprén amb Aloha Sport i organitza experiències inoblidables amb els teus.

El municipi d’El Campello, situat en la costa alacantina, és un lloc molt adequat per a donar el bon dia al mar en hawaià amb Aloha Sport. Aquesta escola de surf t'introduirà amb professionalitat en qualsevol de les activitats nàutiques que t'hages proposat dominar. Organitzats per grups de màxim 5 persones o a través de classes privades, els experts d'aquest centre  imparteixen cursos de surf, paddle surf, caiac i moltes coses més.

No et decideixes per cap de les opcions? El pack multiaventura està pensat per a tu. Amb aquesta opció rebràs les claus tècniques de les diferents disciplines que es troben dins de la carta de cursos d'Aloha Sport. Independentment de la meteorologia i l'estat del mar, aprén els principals secrets del bodyboard o el windsurf, per exemple. Si ja tens clar que és el que vols fer i desitges compartir-ho amb els teus amics o família, només has de preguntar per les activitats del club, que també inclouen professor i material.

Encara no estàs satisfet? Què et sembla apuntar-te a un programa relax? Navega en el Velox per un dia i obri tots els teus sentits. Si prefereixes adrenalina, no hi ha cap problema: fes una excursió amb moto d'aigua.

Aloha Sport Club

Els 23 km de litoral d’El Campello banyen la costa d'un poble en el qual, a més de cales i platges de tota classe, també trobaràs un ric patrimoni cultural i històric, així com rutes diverses per a gaudir de la naturalesa i del mar.

Imatges 
Aloha Sport Club en el Campello
Aloha Sport Club en el Campello
Aloha Sport Club en el Campello
Aloha Sport Club en el Campello