Descobreix a Cinctorres El Faixero, un hotel a on fer una escapada inoblidable a la comarca dels Ports, a Castelló. Podràs gaudir d'incomptables plans!

 

El Faixero, a Cinctorres, és una gran opció per a tot aquell que desitge gaudir d'una escapada a les nostres comarques de més al nord. L'Hotel El Faixero en realitat està dividit en dos, i compta a més amb un gastrobar, un servei de catering i un restaurant on gaudir de grans plats.

Als dos edificis d'aquest hotel, “Tradició” i “Evolució”, s'han cuidat els detalls perquè la tradició arquitectònica del lloc es conjugue a la perfecció amb modernes comoditats, en un cas a través de la restauració i en l'altre, utilitzant materials clàssics com la pedra. Les seues habitacions són còmodes, tenen una decoració realment especial i en algun cas inclouen extres tan desitjables com terrasses o jacuzzi. S'ha mantingut l'ambient de casa a les muntanyes amb tots els extres que podries desitjar.

Salons amb fumeral, terrasses envidrades i sales multiespai per a tota classe d'esdeveniments convertiran El Faixero en l'aliat perfecte per a escapades d'oci i també per a cursos, tallers, etc.

Els amants del turisme actiu podran eixir en les seues bicicletes de muntanya amb motor a recórrer rutes dissenyades i senyalitzades perquè tot tipus de ciclista puga gaudir. A més, et facilitaran la informació que necessites per a recórrer rutes senderistes en paisatges naturals de gran riquesa ecològica. I podràs acostar-te a albirar aus a l’observatori de Cinctorres!

En temporada, podràs gaudir del sabor de la tòfona en els plats de l'Hotel El Faixero a Cinctorres, a més de plats de cullera replets de sabor i energia, i relaxar-te al seu gastrobar amb una copa de vi i una tapa! Prepara la teua escapada a aquest hotel perfecte per a descansar en la naturalesa.

El Faixero

Cinctorres té dinosaures, una gran riquesa en espècies d'aus, paratges d'increïble bellesa i una deliciosa gastronomia. I no oblides el Museu de la Faixa! Converteix-lo en la teua pròxima destinació en una escapada als Ports, a Castelló. T'ho perdràs?

Imatges 
hotel el faixero,
el faixero cinctorres,
hotel el faixero cinctorres,
el faixero tradicional cinctorres