Vols submergir-te en el Mediterrani i contemplar tots els tresors que s'amaguen en el seu fons marí? Amb El Mar de Valencia podràs viure una experiència inoblidable.

 

El Mediterrani és sorprenent! Vols saber-ne més? Només has de preparar-te per a viure una gran aventura de la mà de El Mar de Valencia. Aquesta escola posa al teu abast diferents cursos de busseig recreatiu i tècnic.

Si vols sentir l'adrenalina i conéixer de primera mà la gran biodiversitat marina, només has d'animar-te i gaudir amb grans experts. Podràs descobrir aquest meravellós món fent un bateig de mar i entrar en contacte amb aquest esport tan apassionant. A més, depenent del teu nivell podràs triar entre diferents cursos com l'avançat o el d'aigües profundes.

I si vols anar més enllá, des de El Mar de Valencia també ofereixen cursos de busseig tècnic. Ací podràs endinsar-te en les profunditats de la mar Mediterrània i descobrir vaixells afonats i grans tresors de la naturalesa.

En aquesta escola de València compten amb nou especialitats de busseig Padi que t'ajudaran a perfeccionar la teua tècnica i millorar les teues aptituds. T'imagines viure una autèntica experiència nocturna? Aquesta és una altra de les activitats que t'ofereixen. No ho dubtes i gaudeix d'aquesta aventura. Serà inoblidable!

Si el món del submarinisme t'apassiona, inscriu-te en El Mar de Valencia i forma part del seu club. Obtindràs grans descomptes i avantatges per a continuar practicant aquest esport aquàtic. Així que no ho dubtes més, si visites aquesta destinació, no perdes aquesta gran oportunitat.

El Mar de Valencia

València és una destinació amb essència mediterrània, ja que la mar ens brinda l'oportunitat de gaudir de diverses activitats aquàtiques. La capital del Túria és una destinació plena d'història, cultura, gastronomia i tradició. Només has de recórrer el seu barri antic o gaudir de llargs passejos prop de la mar.

Imatges 
curs busseig valència el mar de valencia buceo en valencia mar valencia
Mar de Valencia