Enmig del Parc Natural del Penyagolosa el Mas de l’Alforí ha ideat la jornada perfecta per a qualsevol mena de públic. El restaurant ha combinat múltiples experiències naturals en aquest paratge amb la riquesa de la gastronomia del Maestrat. D'aquesta manera, famílies, grups d'amics i parelles poden gaudir d'un dia en el Penyagolosa arrodonit amb un àpat deliciós i de qualitat.

Abans d'asseure's a la taula, no hi ha res com veure l'origen del banquet que gaudirem. El Mas de l’Alforí ha creat un taller de naturalesa amb l'objectiu que els comensals aprecien els productes de la seua horta. Descobreix l'experiència trufera, una original activitat en la qual podràs degustar un menú basat en aquest diamant negre, que prèviament s’haurà buscat amb l'ajuda d'un gos.

Abans d'assaborir delícies com l’olleta o les tradicionals truites d'arròs, l'establiment proposa rutes que obriran l'apetit amb el descobriment de la pedra en sec – declarada Patrimoni de la Humanitat –, un passeig a través d'enclavaments d'arquitectura típica del lloc, o la ruta Land Art, amb la qual es contemplaran obres d'art úniques, construïdes amb i per a la naturalesa.

El Parc Natural Penyagolosa contempla el segon pic més alt (1.814 metres) de la Comunitat Valenciana que, precisament, dóna nom al lloc. És un dels emplaçaments naturals més estimats pels valencians, on es troba el santuari de Sant Joan Baptista de Penyagolosa, el barranc de la Pegunta i la gelera del Mas del Penyagolosa, entre altres tresors.

Mas de l'Alforí

Imatges 
Mas de l'Alforí 2 Mas de l'Alforí 2 Mas de l'Alforí 2 Mas de l'Alforí 2