La Casa Rural Fontanelles sap que necessites deixar de costat la quotidianitat i parar-te a respirar la tranquil·litat de la naturalesa. Siga per a relaxar-te o per a desconnectar ocupant el teu temps amb les activitats que més t'agraden, Biar t'ofereix un allotjament ideal.

La serra de Biar és un lloc perfecte per a deixar de costat el dia a dia i connectar amb el que de veritat importa: la teua tranquil·litat i la dels teus en un entorn d'allò més natural. Vols sentir aquesta sensació? La Casa Rural Fontanelles t'espera per a donar-te la benvinguda a la desconnexió. Trasllada't a un paradís natural i desconnecta de la forma que més t'agrade, amb l'afegit de gaudir d'un allotjament de somni.

L'estil de Fontanelles et captivarà. Totes les seues estades tenen l'encant d'una casa rural amb l'elegància i comoditat d'un lloc renovat. Les seues cinc habitacions, tres banys i la cuina, disposen de totes les necessitats. Dos salons, un d'ells amb menjador, completen la primera planta.

En la part inferior, Fontanelles està formada per una cuina amb llar i forn de llenya, decorada amb taulells pintats a mà. A més, el que abans era un celler ha sigut convertit en un altre acollidor menjador i saló amb fumeral, per a les vetlades tranquil·les. Finalment, les quadres han estat convertides en una cuina i una bodegueta, on trobaràs una col·lecció de begudes de tot el món i una sèrie dels utensilis dels quals abans s'usaven al camp.

A més de les innombrables possibilitats d'oci que proporciona la muntanya, un gran jardí, piscina i fins a un minigolf envolten la casa rural, que ofereix vistes a la vall de l'Alt Vinalopó i les seues poblacions.

Casa Rural Fontanelles

El municipi alacantí de Biar s'adapta al paratge natural de la Serra de Mariola . A aquesta riquesa cal sumar el seu gran patrimoni monumental, un dels més importants de la Comunitat Valenciana . La Plaça de l'Asunción i la seua portada, el Castell de Biar o el campanar de la Capella de la Comunió són sols alguns dels llocs que li atorguen aquest títol. Comprova-ho tu mateix!

Imatges 
Casa Rural Fontanelles Biar en Alicante Casa Rural Fontanelles Biar en Alicante Casa Rural Fontanelles Biar en Alicante Casa Rural Fontanelles Biar en Alicante Casa Rural Fontanelles Biar en Alicante