Celebra els teus esdeveniments i reunions a Eurohotel Castellón

Descobreix una ciutat que s’adapta a tu i a les teues necessitats. No t’ho penses i celebra els teus esdeveniments a Eurohotel Castellón.

La ciutat de Castelló de la Plana és un dels principals eixos de negoci de la Comunitat Valenciana. Per això, compta amb llocs com Eurohotel Castellón, on combinar a la perfecció els negocis amb el confort. Perquè… qui ha dit que l'oci i el treball no són compatibles?

Eurohotel Castellón compta amb diferents sales en les quals celebrar reunions o conferències. Salons com les Vies, Maquinista, Andén o Castellón. Pots triar quin s'adapta millor a les teues necessitats i disposar-ne fàcilment.

A més d'aquestes sales, l'hotel compta amb nombrosos serveis com gimnàs 24 hores per als més esportistes, servei de bicicletes per a conéixer la ciutat mentre passeges tranquil·lament o una àmplia proposta d'activitats turístiques amb les quals completar uns meravellosos dies a Castelló de la Plana.

Les seues habitacions estan preparades per a tot tipus de visitants: grups de treball, empreses, famílies, amics o individuals. Siga com siga, trobaràs la tranquil·litat que necessites i el descans que busques.

Un altre dels punts forts d’Eurohotel Castellón és el seu restaurant, que compta amb un gran equip i que t'oferirà múltiples opcions, segons l'ocasió. Des d'un exquisit sopar en sala fins a una cervesa amb aperitiu al seu bar, passant per un deliciós desdejuni al seu bufet.

Castelló de la Plana és una ciutat dinàmica, acollidora i divertida. Compta amb una àmplia oferta cultural i una gran bellesa paisatgística. Mar i muntanya, tradició i modernitat s'uneixen per a oferir-nos una experiència única i inoblidable. La seua gastronomia no et deixarà indiferent, ja que és una mostra d'aquesta magnífica simbiosi, que té com a resultat plats tan saborosos com els arrossos, el rossejat, el ximo o l'olla de la Plana.

Eurohotel Castellón

Visitar la ciutat de Castelló de la Plana és sinònim de diversió. La seua varietat de paisatges i el seu valor històric, la converteixen en una ciutat on detindre's a observar i sentir-se part de cadascun dels seus racons i històries.

Imatges 
Castelló de la Plana eurohotel castello de la plana hotels amb esdeveniments a castelló salons esdeveniments hotels castello castellon