Experiencias en Castellón: activitats inclusives per a tots

Unes vacances plenes d'experiències a l'abast de tots. Això és el que ens proposen des d'Experiencias en Castellón, amb una oferta d'activitats adaptades per a deixar a un costat les barreres i passar uns dies inoblidables en la Comunitat Valenciana.

 

Castelló és un territori disposat a sorprendre't amb els seus racons, paisatges, destinacions, sabors i, per descomptat, experiències. Des de la indústria ceràmica fins a les oliveres mil·lenàries, passant per la contemplació de les estreles o els passejos a cavall, l'oferta d'activitats no té límits. Com tampoc té barreres si tries les opcions que et donen des de Experiencias en Castellón

Aquesta empresa aposta per un turisme sostenible i accessible amb propostes adaptades a persones amb mobilitat reduïda o necessitats especials. Amb ells podràs recórrer tota la província de Castelló sense obstacles a través d'experiències que, sens dubte, et portaran a gaudir de dies inoblidables amb els teus. Excursions, visites guiades, tallers, tastos i un llarg etcètera dedicat a la diversió per a tots.

Per a aprofitar aquesta àmplia varietat d’opcions, Experiencias en Castellón et deixa triar entre dos tipus de ruta. D'una banda, els itineraris “mini”, amb tres hores de duració, i per una altra, els “maxi”, per a passar-ho en gran durant tot el dia. Siga quina siga la teua elecció, estem segurs que crearàs nous moments que quedaran gravats, per sempre, en el teu àlbum de records.

Si prefieres las experiencias de tres horas, tienes a tu disposición actividades como “Pinta tu azulejo”, “Viendo las estrellas con otros ojos” o “Herradura de la suerte”, entre d’altres. Amb la primera, trauràs la teua versió més creativa i artesanal i t'emportaràs un taulell fet per tu, mentre que la segona et descobrirà, de la mà d'una guia experta, els secrets del cel nocturn. Finalment, la “Herradura de la suerte” et farà un passeig a cavall pels increïbles paisatges de la Serra d’Espadà.

D'altra banda, si tens l'oportunitat de poder aprofitar un dia complet d'aquestes experiències de turisme inclusiu a Castelló, t'animem a sorprendre't amb una sessió de mindfulness en plena naturalesa. Relaxa't, connecta amb tu mateix i aprofita cada segon del moment que estàs vivint. Tornaràs renovat i carregat d'energia!

A més, amb aquestes i amb la resta d'activitats d'Experiencias en Castellón, col·laboraràs amb alguna fundació o associació. I és que una part del preu serà donat a l'ONG per a persones amb mobilitat reduïda o malalties rares que tu decidisques. Amb això, no sols gaudiràs d'unes vacances extraordinàries, sinó que també podràs contribuir a millorar la qualitat de vida dels qui ho necessiten.

No creus que tots aquests són motius suficients per a regalar-te eixos dies que et mereixes? Fes-ho amb Experiencias en Castellón!

Experiencias en Castellón

Castelló de la Plana és una destinació de costums, tradicions, cultura, gastronomia i Mediterrani. Perd-te pels seus carrers més històrics, deixa't sorprendre pels seus moderns barris o inspira l'aroma a salnitre marí. T'esperem en una destinació que t'enamorarà des del primer moment!

Imatges 
que fer en alcala de xivert alcossebre, activitats en alcala de xivert, activitats adaptades castello, turisme inclusiu castello,