Vive una experiencia ecuestre extraordinaria en la provincia de Valencia y viaja por sus entornos naturales, su gastronomía y sus tradiciones.

 

Recórrer entorns naturals a lloms d'un cavall no té preu. Field and Horse compta amb rutes a cavall per a recórrer la província de València cavalcant i combinant-ho amb altres activitats de gran interés. Una proposta tant per a principiants com per a amants del món d'aquest animal.

Field and Horse tracta de fomentar el turisme eqüestre i donar visibilitat a aquesta activitat en entorns naturals. Per a això, disposa de rutes que integren, a més, altres activitats d'interés per a viure una experiència completa a la província de València. Una opció ideal per a passar una agradable jornada en família o amb amics

Si és la primera vegada que estàs enfront d'un cavall, et recomanem algunes de les seues rutes d'iniciació. Per exemple, l'experiència que inclou la visita a les instal·lacions, l'explicació sobre com manejar-los i un passeig per Llíria. A més, en aquesta ruta també podràs afegir un deliciós desdejuni per a reposar forces i la visita al Museu de Recreacions Històriques i Ferramentes de Cultiu.

Una de les seues propostes més noves per a viure una aventura eqüestre i, al mateix temps, gastronòmica són les seues rutes enològiques i de sabor. A lloms d'un cavall o pujat en un carruatge, com si d'un conte es tractara, podràs recórrer els cellers de la zona i assaborir un esmorzar amb plats de la cuina tradicional. Si alguna cosa caracteritza la província de València, són les seues famoses paelles. Field and Horse et proposa visitar els camps d'arròs del Parc Natural de l’Albufera en una ruta a cavall per a descobrir el seu cultiu i acabar assaborint una exquisida paella.

Per a viure un espectacle màgic de trot i galop, disposen de rutes per les platges de l’Albufera i Cullera. Unes platges d'arena fina amb un pendent poc pronunciat perquè pugues endinsar-te amb l'animal en l'aigua fins a la profunditat que desitges.

Si l'única cosa que vols és gaudir d'un agradable passeig a cavall per un entorn natural i tranquil, disposen d'itineraris per diferents serres, com la Serra de Quatretonda o la Serra Enguera.

T'animem a descobrir la província de València en una de les seues meravelloses rutes eqüestres. Un viatge a lloms d'un cavall per a endinsar-te en paratges naturals, gaudir de la seua gastronomia i conéixer els seus costums. Te’n vens?

Field and Horse

València, coneguda com la capital del Túria, és una ciutat alegre i acolorida i una destinació gastronòmica que espera al visitant els 365 dies de l'any. Tots els seus racons són testimonis de la història que amaga. Viu València amb els cinc sentits!

Imatges 
hipica valencia equitacio valencia clases equitacio valencia escoles d'equitacio en valencia
valencia