Existeix un magnífic camp de golf en un entorn de gran bellesa natural a Montfort. Si eres aficionat a aquest esport no et pots perdre aquest lloc! Descobreix-lo i planeja la teua escapada.

 

Font del Llop Golf Resort a Montfort, a la província d'Alacant, és un fantàstic camp de golf amb molt a oferir a tot aquell que gaudisca viatjant amb els seus pals. T'encantarà tant el paisatge com els múltiples serveis que hi trobaràs!

Amb l'aeroport internacional d'Alacant-Elx a pocs minuts amb cotxe, Font del Llop Golf Resort també està realment prop de l'estació de tren més pròxima i s’hi pot arribar perfectament per carretera. A més, el Mediterrani no queda res lluny i el clima és excel·lent! Fins i tot el senderisme és una gran opció per a gaudir des d'aquest camp de golf.

Font del Llop Golf Resort compta amb una Casa Club on recuperar forces, amb un restaurant amb una magnífica terrassa. Aquest restaurant pot organitzar grans esdeveniments, que es gaudeixen millor amb el bonic paisatge, o fins i tot oferir opcions més informals i ràpides de cafeteria. Al resort s'han construït viles, apartaments i adossats, grans opcions per a fer d'aquest camp el teu lloc de vacances!

El camp t'encantarà, ja que s'integra perfectament en el paisatge i en cada clot hauràs d'innovar la teua estratègia, i compta amb zones de pràctica amb 12 catifes, una àrea de putting i fins i tot una zona d’approach amb el seu búnquer. Es tracta d'un camp de disseny americà el projecte del qual van dur a terme Blake Stirling i Marco Martín, un lloc de somni!

El seu servei de caddies professionals et facilitarà el desenvolupament del joc, així com les seues taquilles o la seua botiga Pro Shop, on adquirir el material que necessites aconsellat per experts. Per a completar la seua oferta, a Font del Llop Golf Resort pots aprendre a jugar al golf, sigues gran o xicotet, o millorar la teua tècnica per a evitar lesions.

Una altra gran opció perquè els xiquets gaudisquen d'aquest lloc amb un paisatge tan bonic és apuntar-los als seus campaments de vacances. Aprendran anglés, faran nous amics i jugaran al golf! Dona-li una ullada al seu calendari de tornejos, molts d'ells benèfics, i comença a preparar el teu viatge, serà una experiència inoblidable!

Font del Llop Golf Resort

Montfort manté intacte l'encant dels seus carrers estrets, herència d'un traçat musulmà, i en el seu nucli urbà pots visitar la seua església del segle XV o el seu museu de cultura ibera i romana. Sense oblidar l'espectacular pujada a la seua ermita! Converteix-ho en el teu pròxim destí de turisme rural i natural, no t'ho perdes.

Imatges 
golf font del llop,
font del llop terrassa,
font del llop golf resort monforte del cid
golf font del llop,
la font del llop,
alicante
golf alicante
golf