Descansar en la pau d'un monestir i gaudir d'un menú a base de productes de temporada cuinats amb receptes tradicionals i plats innovadors són dos de les excel·lències que trobaràs a l'Hotel & Restaurant Montsant.

De camí al Castell de Xàtiva, abans d'arribar a la fortalesa i a suficient distància de la ciutat com per a gaudir de les seues vistes i allunyar-se del rebombori urbà, se situa l'Hotel & Restaurant Montsant. En un entorn natural, Montsant s'alça per a oferir-te un lloc en el qual descansar embolicat de confort i elegància.

Montsant té tot el que necessites per a eixos dies de relaxació que et ronden el cap. El seu extens entorn és perfecte per a passejar i gaudir de la naturalesa i la pau. Llegir i descansar davall dels arbres són unes altres de les opcions per a aprofitar el bonic exterior de l'hotel.

Ja en el seu interior, trobaràs quatre tipus d'habitacions. Les de l'Aljub s'integren al jardí perquè gaudisques de la seua tranquil·litat. Les àmplies habitacions cabanya de fusta disposen de terrasses amb vistes del jardí. En la Júnior Suite, completament oberta a la naturalesa i també amb una terrassa perquè la respires de prop, afig una cuina a les comoditats i elegància de les altres estades. Finalment, l'estrela del Montsant és la suite, que a més de terrassa coberta i jacuzzi, inclou piscina amb solàrium.

A banda de l'hotel, Montsant disposa d'un restaurant amb cuina d'alta qualitat. En el seu menú trobaràs des dels plats tradicionals de la zona fins a les combinacions gastronòmiques més modernes. Tot això elaborat amb productes locals i de temporada.

Hotel y Restaurante Montsant

A Xàtiva trobaràs una activitat per a cada estat d'ànim. Cultura i patrimoni, gastronomia, turisme actiu o descans en la naturalesa. Tot el que necessites està a l'abast de la teua mà en aquesta ciutat valenciana.

Imatges 
hotel restaurante montsant de xàtiva en alicante
hotel restaurante montsant de xàtiva en alicante
hotel restaurante montsant de xàtiva en alicante
hotel restaurante montsant de xàtiva en alicante
hotel restaurante montsant de xàtiva en alicante