Entre dos dels parcs naturals més bells de la Comunitat Valenciana, el Parc Natural de la Font Roja i la Serra de Mariola, es troba una bonica finca ideada per al descans i la tranquil·litat dels hostes que la visiten. Escapa't per uns dies a la Masía la Mota i deixa't absorbir per l'impressionant paisatge que l'envolta!

A tan sols cinc quilòmetres de la ciutat d'Alcoi es troba un paratge natural del qual no desitjaràs eixir. En ell se situa l'Hotel amb encant Masía la Mota, una impressionant casa privada que ha sigut renovada i adaptada per a acollir amb la major comoditat a aquells que desitgen passar uns dies de tranquil·litat enmig de la naturalesa de les serres d'Alacant.

La finca la Mota compta amb 10 habitacions dobles molt àmplies, decorades amb molt de gust i dotades amb bany propi. A més de totes les comoditats que se li puga demanar a una habitació d'hotel amb aquesta categoria, el visitant serà acollit amb un barnús i sabatilles per a la seua màxima comoditat. L'allotjament compta també amb dues suites: la Grand Suite, amb banyera hidromassatge i amb un llit “king-size” i la Júnior, semblant a una peça d'antiquari, amb el seu balcó isabelí.

Aquest hotel està especialment recomanat per a parelles, perquè passen uns dies de somni embolicats per la calma de la Serra. En ella podran realitzar tranquils passejos i relaxar-se en ple centre natural. El Restaurant Masia la Mota s'encarregarà d'arredonir les jornades de tranquil·litat amb la seua carta, pensada per a satisfer a tots els paladars amb receptes tradicionals o amb propostes d'allò més creatives per als qui desitgen explorar nous sabors.

Hotel con encanto Masía la Mota

Alcoi es caracteritza per situar-se entre quatre emplaçaments privilegiats: El Parc Natural de la Font Roja, la Serra de Mariola i els parcs dels Plans i la Serreta. Això, al costat del ric patrimoni que ostenta i que fa que es conega com la ciutat dels ponts, converteix aquesta ciutat alacantina en una destinació indispensable a l'hora de conéixer la Comunitat Valenciana.

Imatges 
Restaurante La Mota del hotel con encanto Masía la Mota Restaurante La Mota del hotel con encanto Masía la Mota