Hotel Ad Hoc Parque Golf, 4 estreles a un pas de València

Viu una experiència molt mediterrània a l'hotel Ad Hoc Parque Golf. Serà renovador!

Imagina poder dir “adéu” a la rutina, desconnectar en un entorn únic i omplir-te de bones sensacions. Que necessari és parar, de tant en tant, per a poder gaudir de nosaltres mateixos. La Comunitat Valenciana alberga tants racons de somni com paisatges que explorar. Hui et proposem que viatges fins a Bétera, que descobrisques un d'aquests llocs i que et deixes portar pel seu encant. Hi estàs convidat!

L’hotel Ad Hoc Parque Golf**** és la perfecta unió entre la calma de l'allotjament rural i una experiència amb totes les comoditats que pots imaginar. A menys de 20 quilòmetres del centre de la ciutat de València, trobaràs aquest idíl·lic lloc on podràs des de degustar una saborosa gastronomia a base de productes ecològics, fins a gaudir d'un preat camp de golf .

Aquest hotel de 4 estreles compta amb un dels restaurants més valorats de la zona, La Sal, que ofereix una cuina tradicional, basada en productes locals, ecològics, de la mar i de l'horta. ¿El resultat? Uns plats que conquisten a tot aquell que els degusta. Els arrossos són els protagonistes d'aquesta experiència gastronòmica. Això sí, la seua terrassa convertirà les nits de primavera i estiu en vetlades inoblidables.

Cadascuna de les habitacions de l’hotel Ad Hoc Parque Golf compta amb un encant especial. Podràs triar entre la doble, la doble amb terrassa, la doble amb llit extra o la familiar. La seua decoració, la seua amplitud i els seus sòls de marbre faran que et sentes còmode i tranquil.

Ad Hoc Parque Golf, a més, disposa d'una meravellosa piscina, situada en un entorn de més de 2.000 metres quadrats de jardins, una sala de reunions amb llum natural, una sala privada per a menjars o sopars amb amics, segons normativa, i un saló de banquets per a dos-cents comensals. 

Viu una de les experiències més completes i renovadores de la Comunitat Valenciana. Estem segurs que repetiràs!

Hotel Ad Hoc Parque Golf

Bétera és un municipi de la comarca del Camp de Túria. A molt pocs quilòmetres de València, Bétera compta amb un ric patrimoni cultural, protagonitzat pel jaciment arqueològic del “Tos Pelat”, pel castell o per l'aqüeducte “Mas de Baró”. Un lloc on descobrir la història i l'essència del Mediterrani.

Imatges 
ad hoc parque golf ad hoc parque ad hoc parque golf valencia ad hoc parque valencia hotel ad hoc parque betera ad hoc parque betera ad hoc parque golf betera betera