Hotel Agua Azul en el cor de Benidorm: descobreix aquest allotjament només per a adults

Descobreix una gran opció des de la qual endinsar-se en la fantàstica Benidorm i gaudir de tots els seus encants. Molt prop de la mar Mediterrània!

 

L’Hotel Agua Azul a Benidorm només per a adults és una gran opció per a escapar-te a aquesta vibrant ciutat en la qual gaudir de mil encants. Còmode, amb tot el que necessites i amb ambient modern, es troba tan sols a 400 metres de la platja de Llevant, un lloc magnífic durant tot l'any!

En aquest lloc t'oblidaràs de la velocitat del dia a dia i de les rutines, i podràs tombar-te, llegir, prendre el sol o simplement relaxar-te en les seues hamaques o el seu bar a l'aire lliure. El microclima de Benidorm farà la resta! A més, l'Hotel Agua Azul es troba al costat del barri antic, una part de Benidorm menys coneguda però amb molt d'encant. Es tracta d'una ciutat amb orígens mariners i pescadors, que encara conserva alguns carrers típics des dels quals arribar al seu castell i magnífic mirador.

L'agradable piscina és un altre reclam d'aquest hotel, que té un restaurant bufet que s'esforça a aconseguir estades amb tot inclòs on el menjar siga una altra font de plaer… i comoditat! I ho aconsegueixen a través d'una carta de menjars amb delicioses pizzes, mossos, sàndwitxos i hamburgueses.

Les seues habitacions poden tindre vistes a la piscina amb tan sols un upgrade que pots sol·licitar, i gaudiràs de late check out, un gran avantatge si vols descobrir els encants de l'oci nocturn de Benidorm. A més aparcar en el seu pàrquing tindrà un descompte!

Des d'ací podràs visitar parcs temàtics, recórrer rutes precioses de BTT a la Costa Blanca o calçar-te les botes de senderista i acostar-te a la preciosa serra. I per descomptat, fer moltíssimes activitats aquàtiques o relaxar-te i divertir-te per la ciutat. L’Hotel Agua Azul a Benidorm per a adults és una gran opció per a una escapada relaxant i divertida a parts iguals. No ho deixes escapar!

Hotel Agua Azul Benidorm

Benidorm és una ciutat amb tant que oferir que és perfecta per a tota classe de viatgers: amants de la platja, de l'oci, de la mar, de la naturalesa… Per a tots té un lloc, i un bon nombre de serveis i professionals preparats! Que no t’ho conten, descobreix Benidorm per tu mateix!

Imatges 
agua azul benidorm,
hotel agua azul benidorm pensio completa,
agua azul benidorm tot inclos,
fotos hotel agua azul benidorm,