Hotel Balneario del Cabriel Fuentepodrida: benestar i naturalesa

Les Falçs del Cabriol amaguen un tresor del relax i el benestar entre les seues aigües braves, un hotel balneari en el qual el concepte d'estada va lligat al de descans, activitats i gastronomia. Recorrem el seu entorn i instal·lacions per a incloure'l en la nostra llista de plans?

 

El Balneari del Cabriol Fuentepodrida a Requena és un d'eixos llocs on tots els perfils de viatgers trobaran el que estaven buscant. En ple Parc Natural de les Falçs del Cabriol, aquest hotel balneari gaudeix d'un entorn privilegiat i d'una acurada atenció al detall en les seues propostes i instal·lacions.

Enclavat en un paisatge que impressiona i envoltat de biodiversitat, l’Hotel Balneario del Cabriel Manantial Fuentepodrida se serveix de les aigües sulfurat-càlciques i sulfhídriques del brollador natural de Fuentepodrida i et permet gaudir de les seues qualitats mineromedicinals especialment indicades per a afeccions de la pell, l'aparell locomotor, el respiratori, el nerviós o el circulatori. 

Aquest Hotel Balneari en la Vall del Cabriol compta amb opcions d'allotjament diverses: des de còmodes habitacions d'hotel fins a casetes rurals perfectes per a viatjar amb grups d'amics o amb la família al complet.

Les instal·lacions termals inclouen múltiples possibilitats, des de piscina activa a vaporarium, passant per dutxes circulars, banys hidrotermals i relaxants massatges, entre d’altres. Tot això aprofitant les qualitats d'unes aigües amb múltiples funcions, ja que actuen com a descongestionant, milloren la permeabilitat vascular i són un verdader remei per a l'estrés, entre altres beneficis.

A més, conscients de l'enorme potencial per a la realització d'activitats del seu entorn, el Balneari Fuentepodrida del Cabriel a Requena permet als seus hostes gaudir d'un turisme actiu en el seu increïble paisatge natural. Per a això ofereixen descensos en piragua pel riu Cabriol, canoping, tirolina, pont de mico, tir amb arc, rutes de senderisme i fins i tot pista de pàdel i gimnàs. I per a després d'aquestes activitats tan físiques compten amb un billar, molt més relaxat.

Així que la combinació d'activitats esportives i d'aventura amb el relax de les aigües mineromedicinals a l'Hotel Balenario del Cabriel formen una combinació perfecta per a planejar una escapada de la qual tornar com nous. Sense oblidar que la gastronomia basada en la tradició i els plats més casolans et renovaran per dins.

Sens dubte, l’Hotel Balneario del Cabriel constitueix una destinació totalment experiencial, de les que generen records que envaeixen tots els sentits, te'l perdràs? Descobreix aquest Parc Natural i aquest poderós brollador allotjant-te en aquest bonic establiment, ple de sorpreses i possibilitats. 

Hotel Balneario del Cabriel Manantial Fuentepodrida

Requena és una ciutat amb un enorme atractiu i mil experiències per viure, des de provar els seus increïbles vins fins a visitar el seu subsòl, recorregut per un entramat de coves. Tot això en un emplaçament molt ben comunicat i amb un centre històric pel qual val la pena passejar. T'apuntes a aquesta proposta?

Imatges 
balneari fuentepodrida del cabriol, balneari fuentepodrida del cabriol requena, fuentepodrida del cabriol, balneari de cabriol fuentepodrida,