Vine i descobreix la màgia de l'Hotel del Juguete a Ibi

Viu la màgia des de dins. Descobreix l'Hotel del Juguete d'Ibi i tria a quin joguet desitges allotjar-te. La resta és tota una aventura.

 

Si busques passar unes vacances diferents on els protagonistes siguen els més xicotets de la casa, tenim la proposta ideal per a tu i la teua família. Imagina't un hotel totalment decorat amb joguets tan representatius com Playmobil, Lego, Invizimals, Barriguitas, Pin i Pon, Nancy, Nenuco o Justin. A que sona divertit? Doncs acompanya'ns i et contem tots els detalls.

L' Hotel del Juguete està a Ibi i és un lloc per a somiar, imaginar i viure la il·lusió en família. Cadascuna de les seues habitacions compta amb una ambientació diferent i única. No falta ningú: Mr. Potato, els tres Reis Mags, Regreso al pasado, PlayStation… tot un univers per descobrir i viure junts.

Es tracta d'un hotel únic a Espanya que, a més, compta amb un Restaurant del Joguet, que elabora cadascun dels seus plats a partir de productes mediterranis del mar i l'horta. També compta amb zones comunes on compartir moments i gaudir de jocs i activitats guiades.

Ibi és conegut com la “Vall del joguet” i també com el “Centre Espanyol del Joguet”. No ens estranya! Es tracta d'una població dedicada històricament a aquesta indústria. Més d'un segle fabricant joguets per a tota Espanya i Europa. A més, també compta amb el Museu Valencià del Joguet, un viatge al passat a través de les peces que van marcar la teua infància i la de diferents generacions.

Et recomanem que completes aquesta estada familiar i divertida amb un recorregut per la història, la cultura i la gastronomia d'Ibi. Podràs descobrir part de l'essència mediterrània a cadascun dels seus carrers i a cadascun dels seus plats. Si, a més, eres un amant de la naturalesa, t'encantarà passejar pel Parc Natural de la Font Roja, un espai natural de gran valor ecològic.

Visita Ibi, allotja't a l'Hotel del Juguete i deixa't portar per la màgia de la Comunitat Valenciana.

Hotel del Juguete

Situada a l'interior de la província d'Alacant, Ibi és una població que convida a gaudir i a descobrir. Ha sabut mantindre els seus costums, les seues tradicions i la seua essència al llarg dels anys i, hui dia, ens ofereix tota la màgia d'un dels pobles més preats de la Comunitat Valenciana.

Imatges 
hotel del joguet ibi hotel del joguet alacant hotel del joguet ibi alacant hotel del joguet habitacions