Hotel Olympia València, el teu passaport a la relaxació en parella

Deixa't portar i gaudeix de la tranquil·litat i el confort de l'hotel Olympia Valencia. Viu les vacances en parella que sempre has somiat.

Ha arribat el moment de desconnectar i quina millor manera de fer-ho que        submergint-te en l'spa de l'hotel Olympia Valencia? A que sona bé? Et contem tots els detalls d'aquest emblemàtic hotel perquè no et perdes ni un moment de plaer.

L'hotel Olympia Valencia ens proposa uns dies de relaxació i confort en parella perquè pugues allunyar-te de les preocupacions i gaudir al màxim del moment.

Situat a Alboraia, l'Olympia hotel, Events & Spa se centra en el benestar de cadascun dels seus hostes, i per això compta amb un meravellós spa de 600 m² que inclou circuit termal, tractaments i massatges professionals.

Si ho prefereixes, també pots gaudir del seu centre fitness de 4000 m², que compta amb piscines, màquines d'exercici i més de cent classes d'esport a la setmana, com cicle indoor, walking, body pump, body balance, body combat, zumba, etc. Totes elles impartides per entrenadors professionals. Si vols, també podràs rebre l'assessorament d'un expert en nutrició o descobrir el pilates d'una forma diferent.

Però açò no acaba ací, també et proposem assaborir la gastronomia mediterrània a través del Restaurant Nereidas, situat a l'hotel, així com organitzar una ruta en bici per a descobrir amb tranquil·litat la bellesa de cadascun dels racons d'Alboraia.

A només 15 minuts del centre de València, Alboraia és una de les joies de la Comunitat Valenciana, ja que alberga llocs tan idíl·lics com la platja de la Patacona o Port Saplaya, coneguda també com la “xicoteta Venècia”, per la disposició i les característiques de les peculiars cases que envolten aquesta zona marítima.

Beure't una orxata amb Denominació d'Origen, assaborir uns deliciosos fartons o passejar pels arrossars d'Alboraia són alguns dels plaers amb els quals completar aquesta gran vivència al Mediterrani.

hotel Olympia Valencia

Alboraia posseeix un encant propi que sorprén i captiva el viatger des del primer moment. Alboraia és tradició i tranquil·litat, però també compta amb multitud de recursos amb els quals gaudir del turisme a l'aire lliure o de l'autenticitat de la gastronomia mediterrània.

Imatges 
olympia hotel valencia spa spa hotel olympia valencia hotel olympia spa & wellness olympia wellness relaxació i confort benestar centre fitness gastronomia mediterrània
hotel olympia