Itinerantur: viu la província de Castelló com una aventura

Hi ha una forma completament diferent de conéixer la província de Castelló. Vols saber com? Sent l'adrenalina i gaudeix d'aquesta experiència inoblidable.

 

La província de Castelló compta amb meravellosos racons que combinen l'interior i la costa, els pobles i les ciutats. Aquesta destinació presumeix d'un gran patrimoni natural, històric i cultural que val la pena descobrir.

Existeixen moltes maneres de conéixer llocs, però una de les millors és la que ens proposen des d’Itinerantur. Només has de deixar-te portar i sentir l'entorn. Aquesta empresa de turisme actiu compta amb moltes rutes i activitats diferents perquè cadascú puga triar la que més li agrade.

En Itinerantur, empresa d’aventures, fan senderisme interpretatiu i potencien el desenvolupament turístic sostenible. Això significa que recorren les sendes i camins mentre interpreten el patrimoni natural i cultural. Fins i tot ells mateixos es defineixen com a traductors de paisatges. No et sembla una forma molt interessant de conéixer Castelló?

Entre les seues activitats, els més xicotets de la casa també podran gaudir de l'entorn a través de jocs i dinàmiques perquè ho aprenguen tot. I, sabeu què és el millor? Que podran gaudir d'un deliciós esmorzar amb productes autòctons.

Una de les seues activitats que et sorprendrà és la seua ruta per les oliveres mil·lenàries de Canet lo Roig. Itinerantur proposa diversos recorreguts per a la visita a aquests monuments naturals que et deixaran bocabadat i, a més, coneixeràs tota la història que envolta aquest arbre històric.

Per als amants de les dues rodes, també tenen diferents rutes per a pedalar i descobrir paisatges de somni a Castelló. Només has de reservar l'activitat i preparar-te per a viure una gran aventura. 

Des de Itinerantur, turisme actiu volen que tothom gaudisca de la naturalesa que ens envolta. Per això tenen una selecció de rutes perfectament adaptades per a les persones amb mobilitat reduïda. Una excusa ideal per a gaudir de Castelló sense barreres!

Aquestes són algunes de les moltes activitats que realitzen, només has de visitar el seu web i triar la que més t'abellisca. Segur que repeteixes!

Itinerantur

La província de Castelló és un lloc ple de contrastos. Pots endinsar-te en el seu interior i descobrir magnífics paisatges, on les muntanyes són les principals protagonistes, o pots passejar per la costa i descobrir precioses cales amb aigües cristal·lines. Castelló és un lloc que atrapa per la seua cultura, els seus racons i la seua gastronomia.

Imatges 
itinerantur viatges itinerantur castello activitats provincia castello turisme actiu castello