Et contem tot el que necessites saber sobre el Jardín del Papagayo, un parc amb més de 50 espècies de papagais. Descobreix-ho!

Si eres un amant dels animals, de la naturalesa i dels viatges, et proposem que visites el Parc Subtropical Jardín del Papagayo de Benicarló, una de les reserves zoològiques més importants de la Comunitat Valenciana.

El Jardín del Papagayo és un zoològic que s'allunya del convencional, on els papagais i els lloros estan en contacte amb tu d'una forma segura i, sobretot, divertida. Cadascuna de les activitats et conviden a interactuar i a viure una aventura inoblidable en família.

Podreu descobrir més de 50 espècies diferents de papagais i lloros. A que sona molt divertit? Doncs la millor part està per arribar, perquè el Jardín del Papagayo de Benicarló organitza diferents activitats perquè no solament observes els animals, sinó que s'encarrega que tu i la teua família vos convertiu en els protagonistes d'aquesta aventura.

Els xous et sorprendran i et captivaran. Amb “Vuelo y habilidades de loros”, les aus despleguen les seues ales i mostren la seua gran bellesa i majestuositat. Guacamais, cacatues o psitàcids exhibeixen les seues habilitats i ens permeten gaudir de la fauna com mai abans. Per la seua part, el xou “Animales misteriosos y magia” inundarà el zoo de misteri i ens sorprendrà amb màgia i talent.

El Jardín del Papagayo té un ferm compromís amb la conservació del medi ambient, per la qual cosa enfoca cadascuna de les seues propostes en l'educació dels més xicotets. Així mateix, ha desenvolupat un programa especial d'activitats per als escolars amb l'objectiu d'inculcar el respecte per la naturalesa i pels éssers vius que ens envolten.

Després d'una jornada d'aprenentatge i de diversió, vos proposem que vos relaxeu a Benicarló, que degusteu la seua valuosa gastronomia mediterrània, que vos endinseu a les seues meravelloses platges o que recorregueu el seu encantador barri antic.

Jardín del Papagayo

Situat a la costa de la província de Castelló, Benicarló amaga paisatges naturals que constitueixen autèntics tresors de la Comunitat Valenciana. A més de les seues platges i els seus paisatges de muntanya, la seua horta ens ofereix productes de gran valor i sabor. Descobreix aquest encantador municipi del Baix Maestrat.

Imatges 
que veure i fer en benicarlo Jardin del papagayo benicarlo Com arribar al jardin del papagayo que fer a benicarlo amb xiquets
que ver y hacer en benicarlo