Jota’s Benicàssim, una completa oferta gastronòmica

Jota’s Benicàssim té el restaurant que necessites per a cada moment. Per a un desdejuni en família, una copa amb els amics i el berenar amb els xiquets, Jota’s Plaza. Si el que vols és celebrar un esdeveniment especial o prendre una rica paella a la vora del mar, el teu lloc és Jota’s Vistamar. Quin escolliries en aquest moment?

Jota’s Benicàssim té el seu origen l'any 1955. Va ser el moment en el qual la família Pallarés-Ortells va iniciar la seua carrera en el món de la restauració. Seguint el seu exemple, Vicente Pallarés, el fill major, va agafar les regnes de dos dels restaurants que hui dia s'han guanyat un espai entre els més cotitzats del municipi castellonenc, Jota’s Vistamar i Jota’s Plaza.

Situat en ple passeig marítim de Benicàssim, Jota’s Vistamar s’ubica en una bonica casa envoltada per una esplèndida i àmplia terrassa repleta de plantes. Aquest local, obert durant les estacions de primavera i d'estiu, disposa d'una carta pensada per a satisfer tots els paladars: des de la més exquisida paella fins a l'hamburguesa que estaves desitjant sopar. El seu horari d'obertura és ininterromput, per la qual cosa pots gaudir d'un desdejuni amb vistes al mar des de bon matí. A més, per la seua amplitud i decoració, també és un lloc magnífic per a acollir qualsevol esdeveniment.

A banda del restaurant al costat del mar, també pots trobar un Jota’s en ple centre de Benicàssim, en la plaça de les Corts Valencianes. La terrassa fa del lloc un espai genial per anar amb xiquets, ja que podran jugar a pilota o gaudir del xicotet parc mentre tu xarres i assaboreixes qualsevol de les delícies de la carta, basada en pizzes, torrades, ensalades i, entre altres coses, un ampli assortiment de tapes.

Restaurante Jota's Vistamar

  • Paseo Marítimo Bernat Artola, 4 12560
  • 964 300 662

Benicàssim s'ha donat a conéixer internacionalment per ser seu de festivals de música de referència mundial com el F.I.B. o el Rototom. No obstant això ja era una de les destinacions turístiques principals de la Comunitat Valenciana per les seues platges d'aigua cristal·lina i d'arena fina, envoltades de tots els serveis necessaris per a passar uns dies de tranquil·litat al costat del mar.

Imatges 
restaurante jotas benicassim paella restaurante jotas benicassim paella restaurante jotas benicassim paella restaurante jotas benicassim paella