T'abelleix descobrir el nostre territori pedalant en la teua bicicleta? Pren nota de les propostes d'aquests experts en viatges sobre dues rodes. Segur que trobes l'itinerari que estàs buscant!

 

Kolotrip Cycling Holidays, amb seu al costat de La Marina de València, és una empresa especialitzada a organitzar viatges amb bicicleta a diferents destinacions de la Comunitat Valenciana i… per tot el món!

No importa si prefereixes la bici de passeig, de muntanya o de carretera, o quin siga el teu nivell. Si vols participar en una escapada d'un dia, de cap de setmana o fins i tot d'una setmana o més, Kolotrip serà el teu aliat i trobarà el pla perfecte per a tu. Fins i tot pots consultar-los quin seria el recorregut més adequat a les teues capacitats, la teua bicicleta i el teu temps disponible!

Kolotrip coneix bé les millors rutes amb bicicleta per Castelló, València i Alacant, i et proposa camins d'interior o al costat de la mar que t'encantaran. Les nostres muntanyes, penya-segats i antigues vies de tren et conquistaran!

Per exemple, pots pedalar 6 dies amb una proposta de Kolotrip que et porta d'Alacant a València, amb eixides des de localitats tan emblemàtiques com Altea o Alcoi. Una opció molt atractiva és descobrir les Vías Verdes, antigues vies de tren, a través de la Vía Verde de Ojos Negros, la més llarga d’Espanya! Segons les teues preferències, podràs recórrer-la en 3 o 6 etapes.

Altres plans als quals et pots apuntar amb Kolotrip et porten fins al Salto de la Novia a Navajas, en una escapada d'un dia. Es tracta d'un enclavament realment bonic! Per als amants de les crestes i les altures està l'opció de descobrir la Serra de Mariola en 2 o 3 etapes, i també preparen viatges en femení, únicament amb dones ciclistes d'Elx a València!

Ioga i ciclisme, camins de muntanya i al costat de la mar… Les propostes de Kolotrip inclouen viatges amb guia o opcions autoguiades. En qualsevol cas aconseguiran que ho tingues tot llest per a gaudir del pedaleig! T'apuntes a visitar la Comunitat Valenciana d'una altra manera?

Kolotrip Cycling Holidays

  • La Marina de València Muelle de la Aduana Edificio Lanzadera 46024
  • +34 960 259 643
  • hola@kolotrip.com

Saps quants plans podràs viure a València? Aquesta ciutat al costat de la mar, plena d'història i amb un increïble parc natural a pocs minuts, és la destinació perfecta… per a tota classe de viatgers! Excursions en família, museus increïbles, un auditori d'òpera portat del futur, carrers del centre històric plens de bon ambient… Vine a descobrir-la per tu mateix!

Imatges 
kolotrip cycling holidays
viajes en bicicleta
viajes en bicicleta organizados