Descobreix un dels millors càmpings d'Espanya i prepara unes fantàstiques vacances en família. La Marina Resort és un lloc especial per a majors i per a xiquets.

 

La Comunitat Valenciana sempre ens sorprén. I és que en aquest territori existeixen molts racons que es converteixen en llocs de somni i allotjaments on passar unes fantàstiques vacances en família. La Marina Resort és un d’ells. Aquest càmping es troba a la zona de la Marina d'Elx, un lloc on podràs gaudir de la bellesa del Mediterrani i on trobaràs una infinitat d'activitats per a viure uns dies inoblidables.

Les instal·lacions del càmping La Marina compten amb un total de 430 parcel·les, 95 bungalows, 25 viles de luxe i una vila premium. A més, disposen de tres tipus de parcel·les perquè tries quina s'adapta millor a la teua manera d'acampar. Amb tenda de campanya, furgoneta, caravana o autocaravana, tu decideixes com i La Marina Resorts s'encarrega d'adaptar-se a les teues necessitats.

Els seus bungalows i viles estan totalment equipats perquè no tingues de què preocupar-te. Sens dubte, és una bona opció per a gaudir de la naturalesa sense renunciar a la comoditat d'una casa. Tot un luxe poder gaudir de la Costa Blanca així!

La Marina Resort disposa d'una gran quantitat de piscines i d'un parc aquàtic d'on majors ni xiquets no voldran eixir. Si el que busques és relaxar-te després d'un llarg dia, el càmping compta amb un spa per a desconnectar mentre contemples unes vistes increïbles. Marina Senses t'ofereix unes instal·lacions idònies per a gaudir d'un agradable circuit termal.  

Molt prop de les instal·lacions de la Marina Resort es troba la platja d'Elx, un lloc màgic per a sentir la tranquil·litat del Mediterrani. Elx t'ofereix moltes possibilitats per a gaudir d'aquesta encantadora destinació: activitats, excursions i una gastronomia exquisida.

Encara no saps on passar les vacances amb la teua família? Descobreix La Marina Resort i prepara una escapada inoblidable.

La Marina Resort

Elx és eixa destinació que es caracteritza per ser una ciutat amb grans tresors que són Patrimoni de la Humanitat. Només has de recórrer aquest meravellós lloc i gaudir de la cultura que vibra en cada racó. Passeja pel Palmerar, sent el Mediterrani, endinsa't en els seus museus i assaboreix la seua gastronomia. Centenars de plans t'esperen en aquesta gran ciutat.

Imatges 
camping la marina resort camping resort la marina, la marina resort alicante, la marina resort elche,
camping la marina resort alicante